Coś w ten deseń, ziomeczku.
Dziś mi się udało ze trzy razy "ziewnąć" podczas ok. minutowego czekania na tramwaj. No bo ileż można stać bezczynnie, hehe.
Ostatnio zmieniony przez Mosze Sro 29 Cze, 2011 18:26, w całości zmieniany 1 raz
Ja kiedyś w gimnazjum tak miałam, nie potrafiłam tego powstrzymać, choć czułam, że to było wymuszone nie rzeczywistym odruchem, a stresem, dziwne do opisania. Ale to była klasa, w której czułam się szczególnie źle, teraz już w ogóle nie mam takiej potrzeby.
Dziś mi się udało ze trzy razy "ziewnąć" podczas ok. minutowego czekania na tramwaj. No bo ileż można stać bezczynnie, hehe.
ha ha nie ogarniam tej choroby.
Dajcie spokój... nie dość że słowo ciężko wydusić to dotego zachowuję się chwilami jak dzik. i do tego Ja Często robię się czerwony na twarzy... mam napady czerwienienia twarzy a to normalne przy fobji. Ludzi unikam kontaktów z nimi też k***a co jeszcze do tego dojdzie
jeżeli przebywam w jakimś stresujacym dla mnie otoczeniu to co chwile mi się morda drze
często jest to ziewanie wymuszone jakby... bo nie mam co ze sobą zrobić i jakoś tak samo wychodzi takie niepelne ziewnięcie.
chociaż mózg dotleniam
na chama heehhe
_________________ mój blog...
http://sekrety-karolajny.blog.pl/
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"
A u mnie to działa trochę inaczej... Nie ziewam jakoś szczególnie często, ani przy obcych... Za to gdy rozmawiam z przyjacielem na jakiś krępujący dla mnie temat (np: opowiadam mu o dziewczynie, która mi się podoba), wtedy zaczynam często mówić i ziewać jednocześnie, z czego wychodzi jeden wielki bełkot...xDDD Na szczęście mu to nie przeszkadza i zazwyczaj po prostu się z tego śmiejemy, po czym już bardziej wyluzowany, powtarzam wszystko jeszcze raz...