Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
toalety publiczne
Autor Wiadomość
Milky 

Wysłany: Pią 28 Sie, 2009 21:49   toalety publiczne

pytanie jest następujące-czy macie problem z siusianiem w toaletach publicznych?

Mój problem polega na tym, że pomimo pełnego pęcherza włącza mi się jakaś blokada w głowie no i niestety niemożność...w dodatku jeśli wiem, że w kabinie obok ktoś jest to pewne że się nie wysikam, mój rekord to jakieś 12godzin :cry:

magdalencja 

Wysłany: Pią 28 Sie, 2009 21:51   

Nie mam tego problemu. Też czasami mam taką blokadę, więc wiem o co chodzi, ale szybko ją zwalczam. Ostatnio musiałam się bardzo "zaprzyjaźnić" z publiczną toaletą. Tam się muszę przebierać w ubrania pracownicze.. :roll:

mloda92 
Wilczyca

Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 11:44   

Również nie mam takiego problemu ;)
Kiedyś przez jakiś czas miałam, ale uświadomiłam sobie, że to bardzo normalna czynność i że wszyscy to robią, więc nie mam się czym przejmować.

"Człowiek jest z natury istotą społeczną, kto zaś nie potrafi żyć w społeczności albo wcale jej nie potrzebuje (...) albo jest bestią albo bogiem" - Arystoteles

plamka123 

Ostrzeżeń:
 5/3/4
Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 12:10   

wole moją toaletkę jest czysta zadbana , raczej nie chodzę do publicznych chyba ze niestety bardzo muszę.Ogólnie toalety są zaniedbane dużo ludzi z nich korzysta ogólnie są nie czyste unikam ich .

frotka 

Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 12:17   

(...)
Ostatnio zmieniony przez frotka Pon 26 Paź, 2009 09:42, w całości zmieniany 1 raz  

cbr600 

Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 13:17   

Nigdy nie korzystam z publicznych toalet z racji tego jakie w naszym kraju są one brudne :|

Jack_s 
AC/DC

Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 13:22   

Ja mam trochę z tym problemów. Jak to nie korzystacie ? Nie przewidzi się kiedy nas złapie;)

Marla 

Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 16:21   

Nie mam jakiś większych z tym problemów ale wiadomo, lepiej jak jest czysta i zadbana.

katzenminze 

Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 16:57   

nie mam tego typu problemów - no, chyba że chodzi o czystość. nie mam na tym punkcie też jakiejś strasznej manii, ale za każdym razem wyobrażam sobie wszelkie bakterie i drobnoustroje kłębiące się w odmętach brudu ^^'
Is this my wonderful prize?

blondi1011 

Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 19:20   

Również nie mam problemu z tego typu sytuacjami ;-)

Milky 

Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 20:19   

jeżeli chodzi o czystość to też swoją drogą ale nie ważne jaki będzie jej stan często przydarza mi się niemożność :hmmm: Chyba zbyt stresowo do tego podchodzę chociaż to i tak silniejsze ode mnie

antyk
Moderator
666

Wysłany: Pon 31 Sie, 2009 22:57   

Faceci mają dobrze. MOgą się wysikać pod drzewem, murkiem, gdziekolwiek. Kobiety mają gorzej, bo muszą ściągać spodnie przy tej czynności. Faceci tylko przy drugiej ;-) Ta druga nie występuje tak często jak pierwsza, toteż nigdy nie musiałem jej wykonywać w miejscy publicznym :-P Ze szczaniem nie mam problemów, chociaż jeszcze jakiś czas temu miałem blokadę, która obecnie nie istnieje :-) Mogę sikać przy innych zawsze i wszędzie ;-)
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

nika811

Wysłany: Wto 01 Wrz, 2009 21:25   

Milky - witaj w klubie ;-)
Ja nienawidzę toalet publicznych! Wogóle mam problem żeby załatwić się poza romem ;) . Normalnie jakąś taką blokadę mam i już - chocby mi miało pęcherz rozerwać to i tak ani kropli do publicznej toalety :mrgreen:

user5 

Wysłany: Sro 02 Wrz, 2009 16:56   

Mój problem polega na tym, że to słychać, więc staram się siusiać ciszej i jest luz.
Co do brudu, zawsze dokładnie szoruje ręce, zwykle mam swoje mydło przy sobie w razie gdyby nie mieli mydła w płynie. W ogóle brzydzę się mydeł w kostce :/

mydeath 

Wysłany: Sob 03 Paź, 2009 20:28   

Też nie mogę się wylać w publicznym WC, naprawdę nie da rady mimo że jestem już po 4 browarach i ciśnie niemiłosiernie. Jeżeli nie ma nikogo to jeszcze jakoś tam się odleje. Zazwyczaj jak idę z kumplami na piwo to wychodzę na zewnątrz i leje pod płotem.
the last thing you'll see

Odpowiedz do tematu