Wysłany: Wto 30 Sie, 2011 09:18 Szum/dudnienie w głowie z rana
Od 4 dni mam z tym problem, zaraz po przebudzeniu czuje dziwny szum/dudnienie w głowie. Nie jest to ból, ale odczuwam z tego powodu spory dyskomfort, bo cholernie mi to osłabia koncentrację. Trwa to co najmniej 1,5 godziny. Za chwilę muszę wleźć do auta i czeka mnie spora droga do przejechania a potem załatwienie kilku b ważnych rzeczy. Jak mi będzie tak szumieć we łbie to nic nie załatwię , bo rozpierniczę się w drodze na jakimś drzewie.
miał ktoś podobne dolegliwości?
Jeśli byłeś na jakimś głośnym koncercie lub jesteś muzykiem to sprawa jest dość jasna Najczęściej przechodzi, ale daj odpocząć słuchowi. Jak długo nie będzie przechodziło to lepiej się zgłosić do laryngologa.
A jeśli ani nie jesteś muzykiem ani nie byłeś na koncercie to ciężko powiedzieć. Może to samo, ale wtedy dobrze by było zbadać przyczynę.
to jest właśnie dziwne, bo mam wrażenie jakbym to słyszał tyłem głowy. coś jak pracująca lodówka
Pan Sherlock H. napisał/a:
Jeśli byłeś na jakimś głośnym koncercie lub jesteś muzykiem to sprawa jest dość jasna Najczęściej przechodzi, ale daj odpocząć słuchowi. Jak długo nie będzie przechodziło to lepiej się zgłosić do laryngologa.
A jeśli ani nie jesteś muzykiem ani nie byłeś na koncercie to ciężko powiedzieć. Może to samo, ale wtedy dobrze by było zbadać przyczynę.
nie byłem na żadnym gigu, nie jestem muzkiem
trzyma mnie to gówno do teraz. ostatnie kilka dni miałem mocno napięte, postaram się wyluzować (tylko jak kierwa?!) i zobaczę co moje landrynkowe życie przyniesie
kurde nie zauważyłem, że dałeś url. dzięki. bardzo przydatne. trzyma mnie to cały dzień i to zdecydowanie szum uszny jest,tyle, że rozchodzi się po całej potylicy. stres,emocje, wysiłek fizyczny. przekazałem organizmowi dane z wikipedii,mam nadzieję, że teraz sobie z tym cholerstwem poradzi