Wysłany: Czw 26 Maj, 2011 21:49 senność w ciągu dnia ?
przebywam prawie co dzień w pracy z kilkoma osobami (przeważnie większe pół dnia) z kolegą z którym jestem na mątarzu, ciągle jestem senny i mi się chce totalnie spać macie tak ?
Wysłany: Wto 31 Maj, 2011 11:27 Re: senność w ciągu dnia ?
ced napisał/a:
przebywam prawie co dzień w pracy z kilkoma osobami (przeważnie większe pół dnia) z kolegą z którym jestem na mątarzu, ciągle jestem senny i mi się chce totalnie spać macie tak ?
Być może jest to związane z niskim ciśnieniem.Ja mam z powodu moje niskiego ciśnienia uczucie jakby się nagle gdzie zapadała,oddalała od realnego świata,jakbym widziała rzeczywistość przez szybę.Do tego mam potworne problemy z porannym wstaniem i nie obędzie się bez dwóch kaw na dobry początek Oczywiście w ciągu dnia często ziewam i najchętniej to walnęłabym się w pierzynę.Najlepszym sposobem wg mnie jest wysiłek fizyczny i picie dużej ilości wody bogatej w sód.
_________________ Co boskim jest we mnie, uniesie w dal mnie.
dzisiaj na praktykach padlo pytanie dlaczego znowu jestem taki spiacy, co robie w nocy itd.. w kocu stwierdzono ze musze cos palic albo cpac co byście na to odpowiedzieli?
no załamka, ciekawe co Ci ludzie sobie o mnie mysla..
podejrzewam, ze juz do konca praktyk moje zachowanie tam juz sie nie zmieni.. po tych ich uwagach jestem jeszcze bardziej zmulony... poddaje się
dzisiaj na praktykach padlo pytanie dlaczego znowu jestem taki spiacy, co robie w nocy itd.. w kocu stwierdzono ze musze cos palic albo cpac co byście na to odpowiedzieli?
no załamka, ciekawe co Ci ludzie sobie o mnie mysla..
podejrzewam, ze juz do konca praktyk moje zachowanie tam juz sie nie zmieni.. po tych ich uwagach jestem jeszcze bardziej zmulony... poddaje się
hmm może to dlatego że urwałem od tygodnia kontakt z narkotykami (marihuaną) szukałem z nimi świadomości z wyrazem wolności aż się zamuliłem na maxa... i zacząłem teraz pić lecytynę, oraz magnez jeść i rutynę
- chodź nie wiem do końca dalej z czego to tak spać mi się czasami chce bo to życie Fobika jest naprawde dziwne ... : /
senność i osłabienie hmm no ciężko stwierdzić..
Ostatnio zmieniony przez ced Wto 31 Maj, 2011 21:55, w całości zmieniany 1 raz
ja bym powiedział że się uczyłem albo przyznał się że jestem uzależniony od komputera i siedziałem na nim do trzeciej (nawet gdyby tego konkretnego dnia nie było to prawdą )
_________________ Do you not cross the border line
Between good and evil?
You got to find your own state of mind
You’re reaching out for another world
A place where dreams come true
A place to create, a mental atmosphere [Cosmic Gate - Mental Atmosphere]
Ostatnio zmieniony przez drevash Nie 05 Cze, 2011 07:22, w całości zmieniany 1 raz
ja bym powiedział że się uczyłem albo przyznał się że jestem uzależniony od komputera i siedziałem na nim do trzeciej (nawet gdyby tego konkretnego dnia nie było to prawdą )
Tylko, ze ja tam któryś dzień z kolei byłem taki nierozgarnięty, zestresowany. W końcu się mnie o to zapytali..
Ostro ze mnie się tam nabijają mam nadzieje, ze jutro dadzą mi spokój..
u mnie ciągła senność to w chwili obecnej objaw Sesji
Between good and evil?
Ja prawie nie spałem w nocy wtorek-środa ze względu na naukę. No i w rezultacie dopadła mnie "senność w ciągu dnia" - padłem o 15 i obudziłem się dopiero teraz. Mimo wszystko czuję się paskudnie, zupełnie nie jak człowiek który właśnie przespał >14 godzin
Between good and evil?
Jestem zmeczony prawie caly czas, ale w domu mi nie pozwalaja spac w ciagu dnia, bo pozniej jest z tego klutnia.
Wracam z budy i jestem jak zombie. Ide do budy, to jest to samo, zombie. Ozywam o godzinie 19 - 20, az do 00:00, pozniej slabne i ide spac o 1:00. Szkola zakluca tryb zycia i jestem nie wyspany, przez to bardziej narazony na fobie i inne takie, bo psycha nei jest naladowana..
_________________ Wiesz, że miało być inaczej mimo to nic się nie zmienia
(To ta ziemia każe nam mieć marzenia)
Mieliśmy chłonąć to, o co walczyły pokolenia
Stojąc naprzeciwko świata miała nie łapać nas trema