Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wyglądacie na swój wiek?
Autor Wiadomość
7wave 

Wysłany: Pią 17 Kwi, 2009 22:26   Wyglądacie na swój wiek?

Na jednym forum o podobnym temacie znalazłem taki wątek - i wyszło, że zadziwiająco dużo unikaczy wygląda sporo młodziej i zawsze im to trochę w życiu bruździło. Też tak mam, nawet to zabawne, jak 30stka za rogiem, a w sklepie pytają o dowód przy kupowaniu alkoholu. Chociaż lata temu było gorzej, kiedy było się szczawiem, wyglądającym na jeszcze większego szczawia (niedobrze jest wyglądać tak ostentacyjnie niegroźnie).

Unti 
Humanoid

Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009 06:21   

U mnie zależy xD
Jeśli mam dobry dzień, to wyglądam na moje naście lat. Pod warunkiem, że nie zakładam okularów i wyjściowego ciucha. Bo jak mam zły dzień, lub ubieram się w koszule i spodnie w kant, to wyglądam na starszą ^^ Wiem, bo wielu mi to mówiło xD I ostatnio kupiłam sobie GTA, nie musiałam udowadniać, że mam 18 lat. No cóż, sprawa tej pani, że nie sprawdziła ^^

Everybody lies.

Love me, Gość!

Luna

Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009 11:48   

Ja chyba wyglądam na swój wiek, chociaż...

Kiedy byłam młodsza, wszyscy mi mówili, że wyglądam na starszą. To pewnie dlatego, że byłam wysoka jak na swój wiek i miałam poważną minę (a przynajmniej tak ludzie mówili) :roll:

A teraz... możliwe, że na pierwszy rzut oka wyglądam na mniej - rzadko się maluję etc. W każdym bądź razie świadkowa Jehowy na ulicy wzięła mnie za uczennicę ^^ A w bibliotekach dwa razy się zdarzyło, że bibliotekarki pokazywały mi, gdzie są lektury szkolne, chociaż wcale o to nie pytałam :-P

A alkoholu nie kupowałam, więc nie wiem.

nika811

Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009 12:30   

Ja chyba tak, chyba wyglądam na swój wiek :roll: . Chociaż i tak wszyscy mówią, że wyglądam młodziej niż moja siostra (siostra jest młodsza ode mnie o 2 lata w sumie niewiele ale zawsze coś).
Aaa… no i nie tak dawno mnie wylegitymowali jak chciałam kupić papierochy więc chyba nie jest tak źle bo dowód mam już blisko dziesięć lat 8-) .

blondi1011 

Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009 14:38   

Ja raczej nie wyglądam na swoje lata... Za każdym razem kiedy chce kupić alkohol zostaje wylegitymowana.

Pan_S 

Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009 15:16   

Ja raczej nie wyglądam na swoje 28 lat. Studendci pierwszego roku biorą mnie czasem za jednego z nich a więc wygladam na ok. 20 lat. Poza tym ubieram się we flanelowe koszule itp a faceci w moim wieku to na uczelnię latają w marynarkach i nieraz pod krawatem, więc uniformem też nie zdradzam swego wieku. Dopiero będzie ubaw, jesli kiedyś uda mi się zostać pracownikiem uczelni i studenci będą dalej brali mnie za jednego z nich.

Maryś 

Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009 16:49   

Ja niedlugo bede miala 19 na liczniku a ostatnio uslyszalam ze wygladam na 12 :shock: :-P

*Eveline* 

Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009 16:53   

:twisted:
Ostatnio zmieniony przez *Eveline* Sob 06 Cze, 2009 19:15, w całości zmieniany 1 raz  

antyk
Moderator
666

Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009 18:35   

Sytuacja z wczoraj. Kupuję piwo w Biedronce ( :mrgreen: ), pani ekspedientka prosi o dowód. Daję jej, ta czyta datę urodzenia... i wytrzeszcza oczy, jakby zobaczyła ducha :mrgreen: Trochę mnie to irytuje, że wyglądam na co najmniej kilka lat mniej, nie wiem dokładnie na jaki wiek datują mnie inni, ale większość na poniżej 18 lat :-? Pewnie dają 15, 16, w porywach 17 lat :roll: :-? :-( :lol: :mrgreen:

Z drugiej strony to dobrze, bo jeżeli dożyję starości, będę wyglądał młodziej 8-) :-P ;-)
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

Jack_s 
AC/DC

Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009 20:18   

Mi większość mówi, że wyglądam na więcej niż 18lat, nie przeszkadza mi to :->

7wave 

Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009 23:11   

Luna napisał/a:
w bibliotekach dwa razy się zdarzyło, że bibliotekarki pokazywały mi, gdzie są lektury szkolne, chociaż wcale o to nie pytałam :-P

Wygrywasz, to lepsze niż pytanie o dowód :)

Luna napisał/a:
A alkoholu nie kupowałam, więc nie wiem.

Żeby nie było, że się zapijam - przyniosę sobie czasem pojedyńcze piwo, żeby jak szanujący się stereotypowy internauta wypić je przy oglądaniu filmików :) .

No i też mam od zawsze poważną fizjonomię (wg osób trzecich). Gdybym dostawał 1 grosz za każde "czemuś taki poważny" to miałbym teraz jakieś 9545,99;-

nika811

Wysłany: Nie 19 Kwi, 2009 10:57   

7wave napisał/a:
Gdybym dostawał 1 grosz za każde "czemuś taki poważny" to miałbym teraz jakieś 9545,99;-

No dobra... a tak serio czemu jesteś taki poważny? :roll: ;-)

7wave 

Wysłany: Nie 19 Kwi, 2009 16:11   

nika811 napisał/a:
7wave napisał/a:
Gdybym dostawał 1 grosz za każde "czemuś taki poważny" to miałbym teraz jakieś 9545,99;-

No dobra... a tak serio czemu jesteś taki poważny? :roll: ;-)

W sumie nie jestem. Nie wiem o co im chodzi tak naprawdę.

cbr600 

Wysłany: Nie 19 Kwi, 2009 18:58   

Wczoraj miałem okazję zapytać dziewczyn na imprezie na ile wyglądam. Tak jak myślałem mówiły 17-18 :P P Troche były zdziwione ,że skończę 22 lata w czerwcu :D Ale w sumie mi to pasuje .

Cloud 

Wysłany: Pon 20 Kwi, 2009 12:20   

Obcy ludzie biorą mnie za licealistkę, a panie w monopolowym prawie zawsze proszą o dowód.
Nie przeszkadza mi to, bo za dekadę lub dwie młody wygląd będzie moim zdecydowanym atutem. :-D

Odpowiedz do tematu