Wysłany: Czw 24 Cze, 2010 11:49 Wiadomiosc prywatna-pytanie do administratora
Witam
Wydaje mi sie ze mam problem z wysylaniem wiadomosci prywatnych. Odpowiadam na czyjas wiadomosc i niejestem pewna czy ta wiadomosc dochodzi do tej osoby dlatego ze wiadomosc ktora wysylam znajduje sie w "do wyslania" zamiast w "wyslane". Sytuacja sie powtarza kiedy wysylam ta list wchodzac na profil danej osoby i naciskam ze chce wyslac widomosc prywatna.
o właśnie, też zauważyłam że niektóre posty znikają. np. tutaj: http://fobiaspoleczna.inf...wali-vt2093.htm - pamiętam pierwszy post, tymczasem teraz go nie ma i dyskusja zaczyna się tak znikąd.
a co do tego tematu tutaj to chodziło o to że wiadomości trafiają najpierw do części zwanej "do wysłania", a dopiero gdy adresat odczyta pw, przechodzi ono do "wysłanych".
_________________ W taki dzień jak ten Marco Polo wyruszył do Chin.
A ty jakie masz plany na dzisiaj?
Ostatnio zmieniony przez Soledad Czw 01 Gru, 2011 15:13, w całości zmieniany 1 raz
trafiają najpierw do części zwanej "do wysłania", a dopiero gdy adresat odczyta pw, przechodzi ono do "wysłanych"
Też tego początkowo nie rozumiałem. Wydaje mi się, że to po prostu błąd w nazewnictwie. Powinno być: "przeczytane" i "nieprzeczytane". Wtedy byłoby wszystko jasne. Dodam jeszcze, że wiadomości nieprzeczytane można edytować, gdyby ktoś nie wiedział.
W takim razie nie pasuje mi ani jeden, ani drugi zestaw nazw. "Do wysłania" kojarzy mi się raczej z czymś zapisanym, ale czekającym na moją decyzję o wysłaniu
o właśnie, też zauważyłam że niektóre posty znikają. np. tutaj: http://fobiaspoleczna.inf...wali-vt2093.htm - pamiętam pierwszy post, tymczasem teraz go nie ma i dyskusja zaczyna się tak znikąd.
Konto i pierwszy wpis autorki zostały skasowane na jej prośbę, a jeśli się mylę, niech Admin mnie poprawi
_________________ Do Sztokholmu wpływa prom
Ćpuny cieszą się z daleka
To Polacy wiozą amfę
Już pół miasta na nią czeka
Nie pamiętam już o co chodziło. Nie spędzam też na tym forum całych dni, czy też nie widzę sensu w tym, aby administracja i/lub moderacja miała tłumaczyć się userom z każdego swojego działania. Ale skoro w regulaminie jest napisane, że posty łamiące regulamin są kasowane, albo administracja, czy moderacja może podejmować działania moderatorskie w postaci kasowania/przenoszenia/etc postów i/lub tematów, to można skojarzyć te fakty.