Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Admin
Sob 03 Gru, 2011 14:26
Wiadomiosc prywatna-pytanie do administratora
Autor Wiadomość
Asia84 

Wysłany: Czw 24 Cze, 2010 11:49   Wiadomiosc prywatna-pytanie do administratora

Witam
Wydaje mi sie ze mam problem z wysylaniem wiadomosci prywatnych. Odpowiadam na czyjas wiadomosc i niejestem pewna czy ta wiadomosc dochodzi do tej osoby dlatego ze wiadomosc ktora wysylam znajduje sie w "do wyslania" zamiast w "wyslane". Sytuacja sie powtarza kiedy wysylam ta list wchodzac na profil danej osoby i naciskam ze chce wyslac widomosc prywatna.

???

Asia84 

Wysłany: Czw 24 Cze, 2010 12:45   

Aha! Dzieki za odpowiedz :)

Dooku 

Ostrzeżeń:
 4/3/4
Wysłany: Czw 01 Gru, 2011 13:52   

I o co chodziło?

Soledad 

Wysłany: Czw 01 Gru, 2011 15:12   

o właśnie, też zauważyłam że niektóre posty znikają. np. tutaj: http://fobiaspoleczna.inf...wali-vt2093.htm - pamiętam pierwszy post, tymczasem teraz go nie ma i dyskusja zaczyna się tak znikąd.

a co do tego tematu tutaj to chodziło o to że wiadomości trafiają najpierw do części zwanej "do wysłania", a dopiero gdy adresat odczyta pw, przechodzi ono do "wysłanych".
Ostatnio zmieniony przez Soledad Czw 01 Gru, 2011 15:13, w całości zmieniany 1 raz  

dzieciak 

Wysłany: Pią 02 Gru, 2011 01:16   

Soledad napisał/a:
trafiają najpierw do części zwanej "do wysłania", a dopiero gdy adresat odczyta pw, przechodzi ono do "wysłanych"

Też tego początkowo nie rozumiałem. Wydaje mi się, że to po prostu błąd w nazewnictwie. Powinno być: "przeczytane" i "nieprzeczytane". Wtedy byłoby wszystko jasne. Dodam jeszcze, że wiadomości nieprzeczytane można edytować, gdyby ktoś nie wiedział.

Soledad 

Wysłany: Pią 02 Gru, 2011 02:49   

dzieciak napisał/a:
Dodam jeszcze, że wiadomości nieprzeczytane można edytować, gdyby ktoś nie wiedział.

może właśnie dlatego nazywają się "do wysłania"? bo "nieprzeczytane" jakoś zupełnie nie kojarzy się z możliwością edycji, a "do wysłania" już bardziej ;)

dzieciak 

Wysłany: Pią 02 Gru, 2011 04:22   

W takim razie nie pasuje mi ani jeden, ani drugi zestaw nazw. "Do wysłania" kojarzy mi się raczej z czymś zapisanym, ale czekającym na moją decyzję o wysłaniu ;)

Soledad 

Wysłany: Pią 02 Gru, 2011 15:00   

a no, też prawda ;)

antyk
Moderator
666

Wysłany: Pią 02 Gru, 2011 23:11   

Soledad napisał/a:
o właśnie, też zauważyłam że niektóre posty znikają. np. tutaj: http://fobiaspoleczna.inf...wali-vt2093.htm - pamiętam pierwszy post, tymczasem teraz go nie ma i dyskusja zaczyna się tak znikąd.

Konto i pierwszy wpis autorki zostały skasowane na jej prośbę, a jeśli się mylę, niech Admin mnie poprawi :-P
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

Admin 
Administrator

Wysłany: Sob 03 Gru, 2011 13:58   

Nie pamiętam już o co chodziło. Nie spędzam też na tym forum całych dni, czy też nie widzę sensu w tym, aby administracja i/lub moderacja miała tłumaczyć się userom z każdego swojego działania. Ale skoro w regulaminie jest napisane, że posty łamiące regulamin są kasowane, albo administracja, czy moderacja może podejmować działania moderatorskie w postaci kasowania/przenoszenia/etc postów i/lub tematów, to można skojarzyć te fakty.

Masz sprawę bezpośrednio związaną z tym forum?
Pisz: admin@fobiaspoleczna.info lub PW.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi