Denerwuje mnie z lekka ten komunikat
Kiedyś pojawiał się raz na jakiś czas, a teraz, pamiętam jak jeszcze dziś odznaczałem
wszystko jako przeczytane i znowu się tego nazbierało.
Po co tak wgl ten komunikat?
_________________ Tralalala, jutro będzie piękny dzień
Trolololo, myśl pozytywnie, hłe hłe
Po zobaczeniu treści posta nowego użytkownika w dziale "Przywitania" warto także przywitać się z nim klikając krzyżyk - oszczędzi to dwóch stron zapełnionych "cześciami". Rozumiem - kurtuazja, te sprawy, ale nie mam w zwyczaju nawet witać się z sąsiadami, heh.
Ostatnio zmieniony przez Mosze Wto 20 Gru, 2011 19:27, w całości zmieniany 1 raz
Jak napisano wyżej, tematy możesz ignorować lub codziennie oznaczać wszystkie w nieinteresującym Cię dziale jako przeczytane, nie będziesz wtedy widział komunikatu.
A tak przy okazji, to jaki jest limit nieprzeczytanych wiadomości, bo nie wiem? Wiem za to, że informacje o nieprzeczytanych wiadomościach zajmują miejsce na serwerze. Przy tak sporej liczbie nieaktywnych użytkowników ustawienie tej opcji jest niezbędne, by nie zajmować niepotrzebnie miejsca na serwerze. Z czasem same te informacje zaczęłyby zajmować setki MB.
Jeśli ja byłbym adminem, to co jakiś czas czyściłbym wszystkim użytkownikom z poziomu panelu admina, info. o nieprzeczytanych postach, wtedy dopiero byłoby narzekanie
_________________ Do Sztokholmu wpływa prom
Ćpuny cieszą się z daleka
To Polacy wiozą amfę
Już pół miasta na nią czeka
Nie da się wyłączyć tego poszczególnym kontom, a przynajmniej nie wiem o takiej opcji, zresztą to byłoby pracochłonne. Admin mi pisał, że może całkiem to wyłączy i zostawi tylko limit 60 dniowy, po którym informacje o nieprzeczytanych postach same się kasują Pod warunkiem, że będziecie bardzo grzeczni i nie zasypiecie forum spamem już po wyłączeniu tej opcji
_________________ Do Sztokholmu wpływa prom
Ćpuny cieszą się z daleka
To Polacy wiozą amfę
Już pół miasta na nią czeka