No własnie..logo.. ja bym je dał na całą szerokość. Można by pominąć wymienianie poszczególnych fobii, ewentualnie zrobić ruchomy banner ze zmieniającymi się napisami..;]
Oczywiście to tylko szczegół..ale chciałem wspomnieć o tym spostrzeżeniu
To znowu ja, LeClerc ..
A więc pewna sugestia : w wielu tematach, nawiązują się wątki odbiegające od zagadnienia rozmowy [notabene sam chętnie biorę w nich udział ;]], ale warto by, gdy wątek jest dość rozbudowany, przenosić go do oddzielnego tematu, np w dziale HydePark, gdzie rozpoczętą pogawędkę będzie można kontynuować
//przenoszenie to już misja dla admina, tudzież modów ;]
Przydałby się śmietnik, niedługo "pierwsze" forum o fobii przestanie istnieć więc pewnie dużo ludu zwali tu, no i niektórzy będą śmiecić
Tak, właśnie o tym napisałam do Admina. Każdy offtop będzie wywalany siup do śmieci!. Bo burdel się robi tu. tematy niektóre też moim zdaniem sa niepotrzebne. Porobiło się dziesieć o podobnej tematyce.
Jak dla mnie to dział Off-topic jest dobrym wyjściem..z jednej strony użytkownicy mają swobodę prowadzenia dyskusji - tych poważnych jak i tych z humorem, a jednocześnie poszczególne tematy nie będą zaśmiecone. Fakt.. osoby odpowiedzialne za forum mają przy tym trochę roboty, no ale od czegoś w końcu są
Wg mnie jest ok
Kieruję to pytanie do naszego admina:) Jest w temacie i wie o co biega, ale chciałem się zapytać czy może wie coś nowego na ten temat. Jest to jakaś uwaga techniczna więc postanowiłem tutaj to napisać. Chodzi o ten problematyczny ostatnio program IceQ. Zrobiły się teraz jakby dwa oddzielne pokoje o tej samej nazwie, czy tak już zostanie ? Bo może coś jest źle ustawione w IceQu ? Nazwa pokoju jest ta sama więc nie wiem jakim cudem to się tak podzieliło ? Szkoda bo wygodniej mi się operowało tym programem...
_________________ "Żyjesz więcej w ciągu pięciu minut przy całkowicie otwartej przepustnicy niż niektórzy w ciągu całego życia"
A ja mam takie pytanie, tylko się nie śmiać Coś nacisnęłam i nagle czcionka forum zrobiła się malutka i niewiele widzę. Help! Jak zrobić żeby było jak dawniej.
No czemu zaraz beznadziejna ?. Mi się zrobiło to samo, tylko myślałem, że to jest związane z nową konfiguracją internetu przez technika, który niedawno u mnie był. A tak dzięki Twojemu postowi też sobie to poprawiłem
_________________ I'm able to organize the last part of my life...