Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Sugestie i uwagi techniczne
Autor Wiadomość
Admin 
Administrator

Wysłany: Pią 21 Lis, 2008 19:36   Sugestie i uwagi techniczne

Witam

Wszelką stroną techniczną funkcjonowania forum, zajmuję się ja.
Sugestie oraz uwagi dotyczące funkcjonalności technicznej forum zgłaszacie do mnie.

W tym celu należy:
• Odpisać w tym wątku
• Skontaktować się ze mną za pomocą PW

Pozdrawiam

Ender 
Last Gunfighter

Wysłany: Pią 28 Lis, 2008 23:45   

Może by tak zmienić banner, aby bardziej współgrał z resztą tła/skórki forum ? ;)

Ender 
Last Gunfighter

Wysłany: Sob 29 Lis, 2008 18:11   

No własnie..logo.. ja bym je dał na całą szerokość. Można by pominąć wymienianie poszczególnych fobii, ewentualnie zrobić ruchomy banner ze zmieniającymi się napisami..;]
Oczywiście to tylko szczegół..ale chciałem wspomnieć o tym spostrzeżeniu ;)

Ender 
Last Gunfighter

Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 01:24   

To znowu ja, LeClerc :mrgreen: ..
A więc pewna sugestia : w wielu tematach, nawiązują się wątki odbiegające od zagadnienia rozmowy [notabene sam chętnie biorę w nich udział ;]], ale warto by, gdy wątek jest dość rozbudowany, przenosić go do oddzielnego tematu, np w dziale HydePark, gdzie rozpoczętą pogawędkę będzie można kontynuować :)

//przenoszenie to już misja dla admina, tudzież modów ;]

antyk
Moderator
666

Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 09:58   

Przydałby się śmietnik, niedługo "pierwsze" forum o fobii przestanie istnieć więc pewnie dużo ludu zwali tu, no i niektórzy będą śmiecić :->
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

Nitka. 

Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 16:23   

antyk napisał/a:
Przydałby się śmietnik, niedługo "pierwsze" forum o fobii przestanie istnieć więc pewnie dużo ludu zwali tu, no i niektórzy będą śmiecić :->

Tak, właśnie o tym napisałam do Admina. Każdy offtop będzie wywalany siup do śmieci!. Bo burdel się robi tu. tematy niektóre też moim zdaniem sa niepotrzebne. Porobiło się dziesieć o podobnej tematyce.

Nitka. 

Wysłany: Czw 04 Gru, 2008 16:10   

Jak uważasz, tylko, żeby to miało wszystko ręce i nogi, bo sie bajzel zrobi ;) Ale ok.

Ender 
Last Gunfighter

Wysłany: Czw 04 Gru, 2008 21:27   

Jak dla mnie to dział Off-topic jest dobrym wyjściem..z jednej strony użytkownicy mają swobodę prowadzenia dyskusji - tych poważnych jak i tych z humorem, a jednocześnie poszczególne tematy nie będą zaśmiecone. Fakt.. osoby odpowiedzialne za forum mają przy tym trochę roboty, no ale od czegoś w końcu są :mrgreen:
Wg mnie jest ok ;)

Jack_s 
AC/DC

Wysłany: Sob 07 Lut, 2009 23:24   

Kieruję to pytanie do naszego admina:) Jest w temacie i wie o co biega, ale chciałem się zapytać czy może wie coś nowego na ten temat. Jest to jakaś uwaga techniczna więc postanowiłem tutaj to napisać. Chodzi o ten problematyczny ostatnio program IceQ. Zrobiły się teraz jakby dwa oddzielne pokoje o tej samej nazwie, czy tak już zostanie ? Bo może coś jest źle ustawione w IceQu ? Nazwa pokoju jest ta sama więc nie wiem jakim cudem to się tak podzieliło ? Szkoda bo wygodniej mi się operowało tym programem...

magdalencja 

Wysłany: Czw 02 Lip, 2009 18:43   

A ja mam takie pytanie, tylko się nie śmiać :oops: Coś nacisnęłam i nagle czcionka forum zrobiła się malutka i niewiele widzę. Help! Jak zrobić żeby było jak dawniej.

Divinus 

Wysłany: Czw 02 Lip, 2009 18:57   

pewnie nacisnęłaś ctrl i przewinęłaś rolką w myszce.

w przeglądarce wejdź w widok, powiększenie i rozmiar pierwotny (;

magdalencja 

Wysłany: Czw 02 Lip, 2009 19:50   

Dzieki wielkie! :mrgreen: Ale ja jednak jestem beznadziejna

iksemel 

Wysłany: Pią 03 Lip, 2009 21:27   

magdalencja napisał/a:
Ale ja jednak jestem beznadziejna

No czemu zaraz beznadziejna ?. Mi się zrobiło to samo, tylko myślałem, że to jest związane z nową konfiguracją internetu przez technika, który niedawno u mnie był. A tak dzięki Twojemu postowi też sobie to poprawiłem :-)

BFK 

Wysłany: Czw 09 Lip, 2009 19:45   

Od użytkownika \\\ nie idzie przeglądać postów.

BFK 

Wysłany: Czw 09 Lip, 2009 21:53   

Aha dzięki :)

Odpowiedz do tematu