Myślę, że dobrze gadasz ale u mnie to nie przejdzie. Moja koleżanka, na sam mój widok wieje, a naprawdę próbowałam się z nią porozumieć gdyż zobaczyłam że ma podobny problem. chociaż nie, ona ma większy. gdybym jej to powiedziała to zapadłaby się pod ziemie a ja razem z nią ;P ale wy próbujcie
Pozdro (;
Ja też bym chyba raczej tego nikomu nie wykrztusiła "Cześć. Mam fobię społeczną. Ty widzę też. Odwiedź naszą stronę, a nie pożałujesz" Im więcej osób zdrowych mniej o tym wie tym lepiej
Nawet jakbym miała "na oku" taką osobę, która miałaby te same problemy, nie poleciłabym jej tego forum, chociaż naprawdę jest fajne. Powód? Mając świadomość, że ktoś znajomy ma dostęp tutaj i wie, że ja to ja, to... no jednym słowem sama przestałabym się czuć tutaj swobodnie. A tego bym nie chciała...
Psuja również nie potrafilbym nawet jak bym spotkal taką osobę powiedzieć jej o tym forum, właśnie z powodu wstydu. Chociaż jest wyjątek znam w rzeczywistosci osobę który się tu wypowiadal i doskonale wiemy o swoich problemach.