Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Manifest Październikowy
Autor Wiadomość
Mosze 
Release the Kraken!

Wysłany: Czw 03 Lis, 2011 15:16   

Cytat:
rzecz w tym że te zasady pisowni zmieniają się na przestrzeni lat, i to co dziś uchodzi za niepoprawne, czasem jeszcze kilkadziesiąt albo i kilkanaście lat temu było jak najbardziej ok. i na odwrót.

Ze sprawami światopoglądowymi jest tak samo, hehe.
Zasada to zasada.

FanMusic 

Wysłany: Czw 03 Lis, 2011 16:50   

Cytat:
No to cool, tylko mogłeś to wtedy napisać :-P

Gdybym wiedział, że było to niejasne, to wierz mi - napisałbym. :)
Ja też za bardzo się zaangażowałem w całą tę sprawę.
W tym wszystkim ciekawe jest to, że pomimo odmienności poglądów na kwestie "poboczne", mamy właściwie takie samo zdanie na ten główny temat. :)

Mosze 
Release the Kraken!

Wysłany: Sob 05 Lis, 2011 11:46   

Błąd! Błąd, błąd, błąd, BŁĄD! BŁĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄD! Kwik, kwiiiiiiiik!

:lol:
Ostatnio zmieniony przez Mosze Sob 05 Lis, 2011 11:46, w całości zmieniany 1 raz  

Urthon 
Pobody's nerfect

Wysłany: Sob 05 Lis, 2011 13:01   

"Humor, żarty, zabawy i gry forumowe, śmieszne linki, rozrywka. Świetne miejsce, do tego, aby rozerwać się, spędzając czas na forum."

A tu chyba o jeden przecinek za dużo. :-)

Soledad 

Wysłany: Nie 06 Lis, 2011 15:11   

<załamka> :lol:

nieves 
Elficka Księżniczka

Wysłany: Pon 07 Lis, 2011 18:08   

Co do 3 ostatnich wypowiedzi: jeśli macie czas, siły i ochotę *, by przeglądać pod tym kątem wszystkie posty na forum od 2008r to serdecznie zapraszam i czekam na zgłaszane uwagi. :-P
Ja do tej pory przyjęłam regułę, że ingeruję w posty napisane po uzyskaniu przeze mnie szlifów moderatorskich.

* bo ja nie ;)

A co do pozostałych wątków - muszę spokojnie pomyśleć i naradzić się z władzami. ;-)
Ostatnio zmieniony przez nieves Pon 07 Lis, 2011 18:14, w całości zmieniany 1 raz  

Urthon 
Pobody's nerfect

Wysłany: Pon 07 Lis, 2011 18:16   

Ale opisy tematów to co innego niż stare posty. Ktoś wchodzi na stronę główną, a tu co? BABOLE! Wstyd, wstyd, wstyd :-D

nieves 
Elficka Księżniczka

Wysłany: Pon 07 Lis, 2011 18:27   

Pisałam tylko o tym, na co mam uprawnienia. ;)

Admin 
Administrator

Wysłany: Pon 07 Lis, 2011 18:42   

Widzę, że macie wielki problem z tym "nie usunięte" (bo jak mniemam o ten chodzi; ten drugi, wedle zasad interpunkcji języka polskiego nie jest błędem - jest po prostu opcjonalny).
Rozhasali się nasi chłopcy, rozhasali. Kiedyś tacy skromni (szczególnie in real), a w necie cwaniaki, że nawet mucha nie siada. ;-) Wtyd, wstyd, wstyd, kwik, kwik, kwik. :-D

Masz sprawę bezpośrednio związaną z tym forum?
Pisz: admin@fobiaspoleczna.info lub PW.

Mosze 
Release the Kraken!

Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 17:49   

Admin napisał/a:
Rozhasali się nasi chłopcy, rozhasali. Kiedyś tacy skromni (szczególnie in real), a w necie cwaniaki, że nawet mucha nie siada. ;-) Wtyd, wstyd, wstyd, kwik, kwik, kwik. :-D

Tak zwany typ "człowiek-wulkan". Gdyby nie wstyd przed zwracaniem komuś uwagi, to zaraz bym się czepiał byle pierdo...

syriusz w temacie o pracy napisał/a:
bynajmniej tak mi się wydaje

HURRRRRR DURRRRR BYNAJMNIEJ =/= PRZYNAJMNIEJ
Ihooooooo, ihoooooooooo!

Odpowiedz do tematu