rzecz w tym że te zasady pisowni zmieniają się na przestrzeni lat, i to co dziś uchodzi za niepoprawne, czasem jeszcze kilkadziesiąt albo i kilkanaście lat temu było jak najbardziej ok. i na odwrót.
Ze sprawami światopoglądowymi jest tak samo, hehe.
Zasada to zasada.
Gdybym wiedział, że było to niejasne, to wierz mi - napisałbym.
Ja też za bardzo się zaangażowałem w całą tę sprawę.
W tym wszystkim ciekawe jest to, że pomimo odmienności poglądów na kwestie "poboczne", mamy właściwie takie samo zdanie na ten główny temat.
_________________ "I tak Achilles dogonił żółwia".
Wysłany: Pon 07 Lis, 2011 18:08
Co do 3 ostatnich wypowiedzi: jeśli macie czas, siły i ochotę *, by przeglądać pod tym kątem wszystkie posty na forum od 2008r to serdecznie zapraszam i czekam na zgłaszane uwagi.
Ja do tej pory przyjęłam regułę, że ingeruję w posty napisane po uzyskaniu przeze mnie szlifów moderatorskich.
* bo ja nie
A co do pozostałych wątków - muszę spokojnie pomyśleć i naradzić się z władzami.
_________________ ♥♥♥♥Milczę, tak po kobiecemu wieloznacznie♥♥♥
Ostatnio zmieniony przez nieves Pon 07 Lis, 2011 18:14, w całości zmieniany 1 raz
Widzę, że macie wielki problem z tym "nie usunięte" (bo jak mniemam o ten chodzi; ten drugi, wedle zasad interpunkcji języka polskiego nie jest błędem - jest po prostu opcjonalny).
Rozhasali się nasi chłopcy, rozhasali. Kiedyś tacy skromni (szczególnie in real), a w necie cwaniaki, że nawet mucha nie siada. Wtyd, wstyd, wstyd, kwik, kwik, kwik.
Rozhasali się nasi chłopcy, rozhasali. Kiedyś tacy skromni (szczególnie in real), a w necie cwaniaki, że nawet mucha nie siada. Wtyd, wstyd, wstyd, kwik, kwik, kwik.
Tak zwany typ "człowiek-wulkan". Gdyby nie wstyd przed zwracaniem komuś uwagi, to zaraz bym się czepiał byle pierdo...