Nowe logo mi się nie podoba. Tamto, imo, było takie bardziej 'profesjonalne' wizualnie, tutaj nie podoba mi się czcionka, w tamtym adres forum był bardziej przejrzysty.
_________________ 'Samotna jak wilk żyjący w stadzie' - teraz szczęśliwa jak Wilczyca żyjąca z ukochanym Wilkiem
"Człowiek jest z natury istotą społeczną, kto zaś nie potrafi żyć w społeczności albo wcale jej nie potrzebuje (...) albo jest bestią albo bogiem" - Arystoteles
Co do samego logo to mi się nie podoba. Jest przesadzone. Zbyt duży kontrast, za mała ostrość do tego cień pod adresem, przez krtóry staje się on nieczytelny. Cień dookoła tekstu "fobia społeczna" i ta poświata, do tego faktura liter jakby się ze sobą gryzły. Są różne gusta mi poprostu się nie podobają.
Za zmianą logo doszła zmiana kolorystyki. Kolory stały się ostrzejsze, intensywniejsze co dla mnie również in minus.
Mi nie przypadło do gustu, ale też nie przeszkadza mi na tyle żebym nie mógł korzystać z forum
_________________ "Jak obiecał Mojżesz, podążamy do ziemi obiecanej...
Inni zwią ją piekłem..." - Rafael Krasa
Jak zobaczyłam to nowe logo sobie pomyślałam, że ten kac tak na mnie działa,że widze świat w innych kolorach
Przyzwyczaiłam sie do tego starego logo ale to nie jest złe A jak mi sie oczy przyzwyczają to nawet różnicy nie zauważe
_________________ ..:: Gdy wiem, że jesteś, to Twoje milczenie mi wystarczy ::...
Mi to obojętne, naprawdę, byle forum działało, chociaż prawdę mówiąc obecne odcienie kolorów bardziej mi się podobają niż poprzednie Bo nie tylko logo się zmieniło, kolorystyka forum też, jeśli ktoś nie zauważył
_________________ Do Sztokholmu wpływa prom
Ćpuny cieszą się z daleka
To Polacy wiozą amfę
Już pół miasta na nią czeka
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Mar 2009 Posty: 1188 Skąd: mazowieckie
Wysłany: Sob 25 Lip, 2009 18:52
Kolorystykę zauważyłam i ja, tylko na początku nie wiedziałam, czy mi się wydaje, czy faktycznie.
No, kolory podobają mi się bardzo ^^
Na logo i tak nie patrzę w sumie
_________________ Znajdziesz mnie na: Twitter | N-k | x
A mnie się podoba Lubię gdy kolory są bardziej intensywne i wyraziste Poprzednie logo miało "zdechłe" kolory tzn. kolory były zbyt wyblakłe.
Nieznana
Wysłany: Sob 22 Sie, 2009 09:50
Myślę,że logo powinno miec bardzo ciepły kolor,skoro tutaj panuje atmosfera ciepła i przyjazna dla innych.A przeciez niebieski czy błekitny jest zimnym kolorem.
_________________ Prawdziwe pocieszenie jest wtedy,
gdy ktoś daje ci do zrozumienia:
możesz być taki, jaki jesteś.