Wysłany: Nie 14 Gru, 2008 08:10 Czego Wam brakuje na forum?
Witam
Chciałbym, aby forum, w miarę rozsądnych możliwości oczywiście, spełniało oczekiwania jak największej ilości naszych użytkowników, dlatego też chciałbym, abyście napisali mi, czego Wam brakuje na forum? Co chcielibyście, aby było, lecz odczuwacie tego brak? Czy coś sprawiłoby, że czulibyście się tutaj jeszcze lepiej? Jeśli tak, to co?
Mi brakuje tu osob z fobia spoleczna z Kwidzyna...mojej miejscowosci:) Najbardziej....:) Ale to juz nie zalezy od Ciebie Admin:)
Nic mi nie przychodzi do glowy...jest super:) JAk przyjdzie to napewno napisze:)
_________________ Po każdej burzy wychodzi słońce;)
Edycja niepotrzebna, szałt - jak to krzyk - może czasem posiadać niegroźne potknięcia i nikt na to uwagi nie zwraca. Lepsza byłaby popularna możliwość usunięcia szałtu przez krótki czas po napisaniu, by można było wklepać go ponownie, tym razem poprawnie.
Ostatnio zmieniony przez Mosze Sro 18 Kwi, 2012 11:57, w całości zmieniany 1 raz
_________________ you're not how much money you've got in the bank. You're not your job. You're not your family, and you're not who you tell yourself. You're not your name. You're not your problems. You're not your age. You are not your hopes
Edycja niepotrzebna, szałt - jak to krzyk - może czasem posiadać niegroźne potknięcia i nikt na to uwagi nie zwraca. Lepsza byłaby popularna możliwość usunięcia szałtu przez krótki czas po napisaniu, by można było wklepać go ponownie, tym razem poprawnie.
W sumie to może być edycja tylko przez chwile po napisaniu, na jedno wyjdzie.