Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Co myślicie na temat forum?
Autor Wiadomość
tancereczka87 

Wysłany: Czw 28 Paź, 2010 20:05   

Forum jest znakomite,mnie uratowało.Dzięki Wam i obecności tutaj wiem,że nie jestem sama ze swoimi problemami,moja samotność jest mniej dokuczliwa,znów czuję się potrzebna,czuję,że chcę pomagać i sobie i innym.Znalazłam też drogę walki z fobią i z dnia na dzień jest coraz lepiej,robię duże postępy.Przywróciliście mi nadzieję,wiarę i sens życia;-)

marianka 

Wysłany: Czw 28 Paź, 2010 22:26   

ja bardzo lubię to forum, wiadomo ze nie zastępuje ono prawdziwych kontaktów i żywej rozmowy w cztery oczy ale: zrozumialam dzięki temu forum że mój problem nie dotyczy tylko mnie i że nie jest on tak straszny i niezrozumialy jak wcześniej mi się wydawało. Jest tu mnóstwo wartościowych użytkowników, przed którymi można się w wirtualnym świecie niejako otworzyć i przelać swoje myśli choćby na monitor ;-) . Chyba większość użytkowników tutaj to młodzi ludzie tak więc dzięki temu wiem że nie każdy młody człowiek musi być wygadany i idący pełną parą przed siebie mimo wszystko, bo taki wizerunek lansują chyba media np w reklamach gdzie młodzi sa beztroscy i zawsze wyluzowani. Warto być wrażliwym i nie zmieniać siebie na siłę. Dużo ciekawych tematów tu znalazłam które moge do siebie dopasować, i użytkownicy tutaj są dla siebie życzliwi, nie kłócą się ze sobą i nie wyzywają jak to można zauważyć na niektórych forach internetu.

5lawo 

Wysłany: Nie 31 Paź, 2010 22:50   

Dzięki wam za to, że jesteście:) Niektóre osoby na prawdę mi pomogły, dzięki nim odkrywam piękno życia na nowo:)

moonlight 

Wysłany: Wto 02 Lis, 2010 22:35   

Czy planujecie fuzję z konkurencją? Tylko z ciekawości pytam...

michaus 

Wysłany: Sob 06 Lis, 2010 23:37   

moim zdaniem mniej użalanie się nad sobą bo to do niczego prowadzi więcej walki ;-)

smugler 
mnie już nie ma...

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Nie 07 Lis, 2010 09:57   

Chyba jestem uzależniony od tego forum :twisted:

Keisu 
Moderator
Adwokat diabła

Wysłany: Czw 16 Gru, 2010 13:17   

Boże , jak to dobrze że temat się reaktywował ;D
Bo zupełnie o nim zapomniałam i jak weszłam na pierwszą stronę to wpadłam na mój pierwszy post :)
Z 2008 roku :D
Admin , w przyszłym roku minie nam 4 lata znajomości :)

5lawo 

Wysłany: Sob 18 Gru, 2010 19:19   

Dzięki wielkie Admin za to forum, wielu sprawach mi pomogło. Teraz inaczej patrze na swoje życie :)

keadilan 

Wysłany: Pon 01 Sie, 2011 19:02   

Forum jest profesjonalne - w szerokim pojęciu znaczenia tego słowa. :-)) Muszę tutaj pochwalić administratora za stworzenie czegoś bardzo dobrej jakości zarówno jeśli chodzi o stronę czysto techniczną, jak i klimat, atmosferę forum. :-) Jestem tutaj zarejestrowany krótko, lecz obserwuję to forum od jakiegoś czasu i jestem godny podziwu, że z tematyki - jakby nie patrzeć smutnej - udało się stworzyć miejsce tak pozytywne. :-) Ludzie tutaj wydają się być przyjaźnie nastawieni, panuje atmosfera wzajemnej życzliwości, serdeczności, otwartości. Coś naprawdę chwytającego za serce. :mrgreen:
Prawdę mówiąc było mi dane być trochę na innym, konkurencyjnym forum (o zielonym layout'cie) i ze smutkiem muszę napisać, że nie umywa się ono w najmniejszym nawet calu do tego forum. Nie dość, że względy techniczne tam mocno kuleją, to jeszcze tamten klimat i podejście tamtejszej administracji i moderatorów do użytkowników... trochę mi brak słów, bo byłem niejednokrotnie świadkiem sytuacji, w których obrażano tam użytkowników. :evil:

W każdym razie te forum, w porównaniu do tamtego jest super, a tamte (jak i władze i co niektórych użytkowników tamtego forum) radzę omijać z daleka, szerokim łukiem... :-? Z tego, co widzę, że tutaj na pewno nie będą mieć miejsca takie sytuacje, bo jak wspomniałem obserwuję te forum od jakiegoś czasu, jak i miałem już okazję porozmawiać z Adminem i jednym z moderatorów (pozdrawiam Admin i Scottie ;-) ) i muszę przyznać, że to naprawdę życzliwe osoby. A jest takie powiedzenie, że jakie władze, takie forum. ;-)

Wręcz jestem przekonany, że będę się tutaj czuć dobrze! :-))

Pozdrawiam! :-)

syriusz

Wysłany: Nie 13 Lis, 2011 13:31   

Mnie osobiście forum fs. się podoba.Kolorek tła jest odpowiedni,na pewno lepszy niż zielony lub czerwony lub inny.Chciałbym aby na forum było więcej osób po 30-ce,bo jak na razie mało jest takowych,a wiem,że są osoby w tym wieku,bo fobia nie znika jak opryszczka.U jednych trwa krótko,u innych może nawet całe życie.nie rozumiem dlaczego osoby w póżniejszym wieku się nie zgłaszają,no chyba nikt mi nie powie,że się wstydzą czy coś. ;-)

A może przydał by się dział 30-latkowie,albo 30-,40-,50-latkowie osoby starsze,czy jakoś tak.
Ostatnio zmieniony przez syriusz Nie 13 Lis, 2011 13:39, w całości zmieniany 1 raz  

Admin 
Administrator

Wysłany: Pon 14 Lis, 2011 14:39   

syriusz napisał/a:
A może przydał by się dział 30-latkowie,albo 30-,40-,50-latkowie osoby starsze,czy jakoś tak.

Proponuję stworzyć ankietę na ten temat i jeśli więcej osób będzie chętnych na taki dział, to pomyślimy, co da się zrobić. Taki dział mógłby faktycznie być użyteczny i sprawić, by również i osoby starsze ośmielały się częściej uczestniczyć w życiu forum.

Masz sprawę bezpośrednio związaną z tym forum?
Pisz: admin@fobiaspoleczna.info lub PW.

Odpowiedz do tematu