Najtrudniej z dziewczynami w moim wieku albo trochę starszych/młodszych. Gdy w gim nauczycielka wszystkich rozsadziła siedziałem z koleżanką. Przez rok wymieniliśmy między sobą 0 słów.
Najgorzej z ludźmi w moim wieku i trochę starszymi. Szczególnie z chłopakami. Odstraszają mnie pewne siebie osoby i takie, które opowiadają żenująco-sprośne dowcipy. Strasznie tego nie lubię. Czasami dygam jeszcze przy nauczycielach
Wysłany: Pon 09 Sty, 2012 15:51
z kobietami i z ludźmi pewnymi siebie oraz z takimi,którym brakuje empatii
_________________ "Kobiety i koty zawsze będą robić to, co chcą, a mężczyźni i psy powinni się zrelaksować i powoli oswajać z tą myślą. "- Robert A. Heinlein
"Od smutków życia są dwie ucieczki: muzyka i koty." - Albert Schweitzer
Ze złotą młodzieżą- chlanie, jaranie, ćpanie, rabowanie, bluzganie, imprezowanie, rapowanie i jednoznacznie niewiast w łożu traktowanie.
Przez trzy lata mieszkałem z takim ziomem (no, może ćpanie i traktowanie niekoniecznie) w moim wieku piętro wyżej, na szczęście mnie lubił, co nie zmienia faktu że dziękuję Bogu do dziś iż się przeprowadziłem z dala od niego.
Gdybym dalej obok niego mieszkał- oj fobia by się rozszalała! Zresztą, nie wiem czy on nie jest jednym z czynników który ukształtował mój lęk.
Chociaż z drugiej strony, zabawnie było obśmiewać ze znajomymi "mojego kumpla M.R." i jego wyczyny
_________________ Jedyne czego należy się bać, to strach.
Najtrudniej jest mi się dogadać z osobami w moim wieku - młodzież. Mój problem, oczywiście poza paraliżującym lękiem,polega na tym, że z większością z nich zwyczajnie nie mam o czym rozmawiać. Generalnie czuję się naprawdę dziwnie, bo najlepszy kontakt mam z osobami w wieku emerytalnym...
mnie jest najtrudniej się dogadać z ludźmi którym się wydaje że są pępkiem świata. Tzn gdy rozmawia się z taką osobą to ona cię w ogóle nie wysłuchuje, tylko czeka aż skończysz mówić i dalej swoje.