Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Z jaką grupą społeczną najtrudniej Ci jest się dogadać ?
Autor Wiadomość
Kertoip 

Wysłany: Wto 29 Lis, 2011 16:29   

Najtrudniej z dziewczynami w moim wieku albo trochę starszych/młodszych. Gdy w gim nauczycielka wszystkich rozsadziła siedziałem z koleżanką. Przez rok wymieniliśmy między sobą 0 słów.

Najłatwiej z kimś młodszym ,najlepiej mojej płci.

Spide 

Wysłany: Sob 07 Sty, 2012 18:15   

Najtrudniej to zdecydowanie z nowymi osobami, głównie z dziewczynami młodszymi lub w moim wieku :roll:

Czerwona 

Wysłany: Nie 08 Sty, 2012 16:36   

Najgorzej z ludźmi w moim wieku i trochę starszymi. Szczególnie z chłopakami. Odstraszają mnie pewne siebie osoby i takie, które opowiadają żenująco-sprośne dowcipy. Strasznie tego nie lubię. Czasami dygam jeszcze przy nauczycielach :-/

McNulty 

Wysłany: Nie 08 Sty, 2012 17:36   

Ogólnie z osobami w moim wieku, lub zbliżonym. I z "głośnymi" ludźmi.

czarownica 
włóczęga

Wysłany: Pon 09 Sty, 2012 15:51   

z kobietami i z ludźmi pewnymi siebie oraz z takimi,którym brakuje empatii

"Od smutków życia są dwie ucieczki: muzyka i koty." - Albert Schweitzer

Borealis 

Wysłany: Pon 09 Sty, 2012 23:16   

Ze złotą młodzieżą- chlanie, jaranie, ćpanie, rabowanie, bluzganie, imprezowanie, rapowanie i jednoznacznie niewiast w łożu traktowanie.

Przez trzy lata mieszkałem z takim ziomem (no, może ćpanie i traktowanie niekoniecznie) w moim wieku piętro wyżej, na szczęście mnie lubił, co nie zmienia faktu że dziękuję Bogu do dziś iż się przeprowadziłem z dala od niego.
Gdybym dalej obok niego mieszkał- oj fobia by się rozszalała! Zresztą, nie wiem czy on nie jest jednym z czynników który ukształtował mój lęk.

Chociaż z drugiej strony, zabawnie było obśmiewać ze znajomymi "mojego kumpla M.R." i jego wyczyny :lol:

MissCharming 

Wysłany: Pią 13 Sty, 2012 00:09   

Najtrudniej jest mi się dogadać z osobami w moim wieku - młodzież. Mój problem, oczywiście poza paraliżującym lękiem,polega na tym, że z większością z nich zwyczajnie nie mam o czym rozmawiać. Generalnie czuję się naprawdę dziwnie, bo najlepszy kontakt mam z osobami w wieku emerytalnym... ;-)

yasmin 

Wysłany: Pon 16 Sty, 2012 01:01   

Są to głównie kobiety opowiadające swój życiorys, gdy ledwo się znamy, zbyt gadatliwe. Wiek nie gra roli.

taalvikki 

Wysłany: Czw 16 Lut, 2012 16:16   

Z każdą. Z 'grupą' z zasady nie da się dogadać.

Waldek19 

Wysłany: Czw 16 Lut, 2012 18:14   

Z osobami nadpobudliwymi, agresywnymi, takimi co za duzo gadaja i nie zwracaja uwagi na uczucia i problemy innych.

jesuis 

Wysłany: Sro 29 Lut, 2012 00:09   

Z rodzicami, a szczególnie z ojcem. Mam nadzieję, że podzieli los Ryśka z Klanu. Amen

Cyklop 

Wysłany: Sro 29 Lut, 2012 09:25   

jesuis, to dopilnuj żeby podpisał karte dawcy organów.

jesuis 

Wysłany: Czw 01 Mar, 2012 19:10   

Cyklop napisał/a:
jesuis, to dopilnuj żeby podpisał karte dawcy organów.

Obawiam się, że nie byłoby czego przeszczepiać.

Strange 

Wysłany: Czw 01 Mar, 2012 19:19   

Mam blokadę wobec ludzi, którzy odnaleźli się jakoś-takoś w życiu zawodowym, mają większe doświadczenie z pracą w ogóle.

marianka 

Wysłany: Czw 01 Mar, 2012 20:34   

mnie jest najtrudniej się dogadać z ludźmi którym się wydaje że są pępkiem świata. Tzn gdy rozmawia się z taką osobą to ona cię w ogóle nie wysłuchuje, tylko czeka aż skończysz mówić i dalej swoje.

Odpowiedz do tematu