1.Nie wstydź się własnej aparycji. Nie ma nic złego w nawet przesadnej szczupłości. Wielu facetów lubi "chudzinki". Serio, serio. Póki co po prostu spotykasz tych innych.
Jeśli jednak źle się z tym czujesz, to na przytycie są sposoby. Tak samo jak w przypadku odchudzania - odpowiednia dieta. Stosowałem, podziałało.
2.Że niby gorzej słyszysz na jedno ucho? Sprytne!
Cytat:
Raz się spotkałam nawet z takim przypadkiem, że chłopak powiedział do mojej koleżanki, że nie mógłby się ze mną kolegować, bo jestem za wysoka i za chuda
3.Haha fajny kolega. Pewnie chodzi w sportowej bluzie, gra w futbol, jest przewodniczącym rady, dokucza szkolnym "ofermom" i w ogóle jest bohaterem amerykańskiego filmu dla tamtejszej młodzieży. A koleżanka w ogóle po co Ci to powiedziała?
Cytat:
Wszystko na jakiś czas odmieniło się kiedy zaprzyjaźniłam się z jedną dziewczyną, tak normalną i poukładaną w porównaniu z tymi osobami, z którymi wówczas się zadawałam, że jakoś od tego wszystkiego mnie odciągnęła. Zmieniła jakoś sposób w jaki patrze teraz na świat i ogólnie cieszę się, że pojawiła się akurat wtedy, gdy najbardziej potrzebowałam pomocy. Bo gdyby nie ona to nie wiem co by dziś ze mną było
4.Więc wiesz już jak potrzebne jest wsparcie. Przyjaciół wybierasz sama, wybieraj mądrze;)
Cytat:
To nie są raczej włosy, muszę farbować, bo mogę znieść naturalnego koloru Paznokcie i palce ogólnie też raczej nie, gram na gitarze
Cytat:
Ależ oczywiście, że miany dobrze wpływają na kobiety dodatki, makijaż, zakupy, kolczyki w nowych miejscach. Każda drobna zmiana i jest lepiej
5.Rzadziej zmieniaj kolor włosów, częściej dokonuj tych "drobnych zmian":) A za samą umiejętność grania na gitarze dodaj sobie +1 do samooceny.
No zgadłeś "kolega" uchodzi dokładnie za takiego Wiem, że nie powinnam się przejmować takimi uwagami, ale jednak nie da się po prostu przejść obok tego obojętnie, bynajmniej w moim przypadku.
Włosy zostawiam na razie takie jakie są, bo szkoda mi ich niszczyć bardziej, a drobne zmiany w wyglądzie zawsze jakieś wprowadzę
Dziękuję wszystkim za rady, jest mi lżej jak wyrzuciłam to wszystko z siebie. To na prawdę pomogło
Wiem, że nie powinnam się przejmować takimi uwagami, ale jednak nie da się po prostu przejść obok tego obojętnie
Nie przechodź zatem również obojętnie obok tych wszystkich rzeczy, które my Tobie tu piszemy. Przejmujesz się tym co powiedział "kolega", przejmuj się tym co my mówimy równie mocno:) A nas jest więcej zatem przejmuj się i uwierz w to bardziej. Matematyka:)
Więc:
Nigdy nie myślałem, że zbyt niska waga u dziewczyny może być takim problemem.. Pewnie było by gorzej gdybyś miała tych kilogramów jednak trochę za dużo.. A wystarczy się rozejrzeć i zobaczysz ile dziewczyn Ci zazdrości..
Wydaje mi się, że masz chyba idealne proporcje dla dziewczyny ..
Zbyt mała waga może przeszkadzać chyba jedynie nam, czego jestem dobrym przykładem..
Jeszcze raz dziękuję wszystkim, na pewno będę pamiętać o waszych radach kiedy będę miała problem, będę wiedziała, gdzie mam szukać ludzi, którzy mi pomogą
imo 176 cm i 55 kg to nie jest wcale tak mało. w przypadku faceta to byłoby mało. ale dla dziewczyny? dla mnie idealne liczby. chyba że sobie dodałaś z 5-10 kg do wagi
Ostatnio zmieniony przez marcin Sro 22 Cze, 2011 17:14, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 21 Dołączył: 27 Maj 2011 Posty: 2341 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro 22 Cze, 2011 20:14
Ja tam ważę koło 45 kg a mam jakieś 175 cm wzrostu i nie mam kompleksów z tego powodu. Za to mam cerę tak bladą, że wyglądam jak trup i nie raz byłem brany za narkomana czy coś (a jestem czysty jak łza, bo to wina celiakii).
Wysłany: Sro 22 Cze, 2011 23:08
Nie żartujesz 45? Kurde, podziwiam Cię jeżeli się akceptujesz przy takiej wadze, bo ja mam z tym problemy. Co do cery, to też jestem blady, ale nie wiedzieć czemu podoba mi się to
_________________ All I want to do is trade this life for something new
Holding on to what I haven't got
a ja myślałem że jestem chudy Ważyłem 55 przy wzroście 176, teraz już koło 60 i tak jest chyba w sam raz. Co do cery to mi się podobają tylko dziewczyny blade nie rozumiem tej mody na przypiekanie się w solarium, trzeba płacić i gorzej się wygląda