Ja osobiście jestem strasznie wrażliwa na krytyke, wystarczy, że ktoś mi zwróci uwagę bądź powie coś podniesionym tonem a ja już się załamuję i utwierdzam w przekonaniu, że się do niczego nie nadaje staję się jeszcze bardziej zamknięta
Ja osobiście jestem strasznie wrażliwa na krytyke, wystarczy, że ktoś mi zwróci uwagę bądź powie coś podniesionym tonem a ja już się załamuję i utwierdzam w przekonaniu, że się do niczego nie nadaje staję się jeszcze bardziej zamknięta
dokładnie jakbym Siebie widział
I ja też Ze mną jest tak, że gdy ktoś mnie skrytykuje to od razu zaczynają mi się trząść ręce, a ciało zalewa fala gorąca. Zaczynam się obwiniać i myślę 'po co ja to robiłam/pisałam/mówiłam'. cette_timide mnie też to raczej nie pomaga otworzyć się na ludzi Mam też problem z tym, że czasami ktoś zwróci mi na coś uwagę, a ja przypominam to sobie później przed snem przez najbliższe kilka tygodni...i znów czuję tę okropny gorąc-tak jakbym zaraz miała zwymiotować.
Mam też problem z tym, że czasami ktoś zwróci mi na coś uwagę, a ja przypominam to sobie później przed snem przez najbliższe kilka tygodni..
znam to. ;/ mam tak do dzisiaj. Czasami myśle że juz tego nie mam ale jestem w blędzie, bo nadal tak samo silnie na mnie działa kiedy ktoś zwróci mi o coś uwage...
wtedy mam śmiało zawalony miesiac noc w noc myślami o tym.
_________________ mój blog...
http://sekrety-karolajny.blog.pl/
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"