Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wasz ideał partnerki/partnera?
Autor Wiadomość
Jack_s 
AC/DC

Wysłany: Sro 17 Gru, 2008 19:36   

Powiem ci, że dość trudne pytanie:) Na pewno musi mieć kasę:D Nie hehe żartuję oczywiście, chciałbym aby moja partnerka była osobą dobrą, uczciwą i z wielkim poczuciem humoru bo sam takie mam:) Na tą chwilę to fajnie byłoby poznać osobę, która też ma fobię ze względu że chyba czułbym się przy niej pewniej a jeśli nie miałaby tego typu problemu to duże ma znaczenie dla mnie aby rozumiała ten problem. Co do wyglądu to nie będę się wypowiadał:)

Keisu 
Moderator
Adwokat diabła

Wysłany: Sro 17 Gru, 2008 20:05   

Jack , czemu nie? :)

Mój ideał musi mieć szacunek do kobiety , powinien być mądry choć inteligencja bardziej mnie interesuje .Poczucie humoru ....Chmm oczywiście w granicach , nie musi być niezwykle romantyczny choć uczuciowość mile widziana , musi być odpowiedzialny i dojrzały .Nie lubię ludzi bardzo porywczych i nie mogących usiedzieć w miejscu dlaego chciałabym żeby był spokojny , zrównoważony .
Co do wyglądu...Właściwie dla mnie najważniejsze jest zeby był wysoki i miał typowo męską budowe ciała , kolor włosów , oczu itp. Bez znaczenia .

Jack_s 
AC/DC

Wysłany: Sro 17 Gru, 2008 20:54   

Keisu napisał/a:
Właściwie dla mnie najważniejsze jest zeby był wysoki i miał typowo męską budowe ciała , kolor włosów , oczu itp. Bez znaczenia .

Chyba wszystko się u mnie zgadza:D

Endorfina 

Wysłany: Sro 17 Gru, 2008 20:59   

ciezki temat,moze cos wyskrobie pozniej,teraz lece spac...

HALLeluYahhh...Demoralizatorka, suczyna,cZaisz?

dudzia 

Wysłany: Sro 17 Gru, 2008 22:51   

Ja już chyba trafiłam ;-) Jest dobry, oddany i kochany, a do tego mamy wspólne pasje i zainteresowania, które rozwijamy. Dodam, że też zdradza objawy fobii społęcznej, no dobrali się, jak w korcu maku :->

Jack_s 
AC/DC

Wysłany: Sro 17 Gru, 2008 23:09   

dudzia napisał/a:
Ja już chyba trafiłam ;-) Jest dobry, oddany i kochany, a do tego mamy wspólne pasje i zainteresowania, które rozwijamy. Dodam, że też zdradza objawy fobii społęcznej, no dobrali się, jak w korcu maku :->

Oby tak było dalej i tego wam życzę:)

antyk
Moderator
666

Wysłany: Czw 18 Gru, 2008 12:00   

Też mam swój ideał... nie chce o niej pisać, bo mię się smutno robi :cry: :-/
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

manu 
Infinita Tristeza

Wysłany: Czw 18 Gru, 2008 12:49   

Faktycznie daliście do wiwatu z tym tematem, no ale cóż... odpowiem.
Wygląd nie ma wielkiego znaczenia, byleby nie była większa/wyższa ode mnie, a jako że jestem dość drobny... ;-)
Nie interesuje mnie czy to brunetka czy blondynka i czy ma duże piersi.
Przede wszystkim musi mieć poukładane w głowie, a nie *** głupoty 3po3, nie może się zdarzyć, że wymyślam tematy do rozmów, muszą nasuwać się same. Nie może mieć dla niej znaczenia ile mam w portfelu i czym jeżdżę etc etc
Musi uszanować to że chciałbym się czasem spotkać z kumplami lub pobyć sam, pod żadnym pozorem durnych esemesów i dzwonków na komórkę. Uczciwa, lojalna, godna zaufania. To są w zasadzie detale, ale cholernie ważne.

Undercia 

Wysłany: Czw 18 Gru, 2008 16:15   

:lol:
Ostatnio zmieniony przez Undercia Czw 12 Mar, 2009 18:33, w całości zmieniany 1 raz  

manu 
Infinita Tristeza

Wysłany: Czw 18 Gru, 2008 16:46   

Undercia napisał/a:
No i chyba najważniejsze - musi mnie akceptować taką jaka jestem.

Właśnie! Zapomniałem to dodać. Jeśli tylko próbowałaby mnie zmieniać to "do widzenia"

Keisu 
Moderator
Adwokat diabła

Wysłany: Czw 18 Gru, 2008 20:28   

Jack_s napisał/a:
Keisu napisał/a:
Właściwie dla mnie najważniejsze jest zeby był wysoki i miał typowo męską budowe ciała , kolor włosów , oczu itp. Bez znaczenia .

Chyba wszystko się u mnie zgadza:D

Serio :-D No jestem ciekawa czy przebiłbyś kolesia w szkole do którego już od roku wzdycham ( chodzi do 3LO więc nie ma co do niego startować , ha! Nie umiałabym tego zrobić :p ) .
Ale tak zupełnie na serio , wygląd nie jet ważny a i z charakterem różnie bywa.
Może się okazać , że w przyszłości zwiążę się np. z porypanym sportowcem nie umiejącym wyrazić uczuć .

Odpowiedź którą napisałam przed tą u góry :mrgreen:
Ważne jest też , żeby idealny partner/partnerka umiał tę druga połowę za sobą "pociągnąć".
Szczególnie z mojego punktu widzenia jest to ...Budujące .
Mój ojciec jest taki , że jak usiądzie to tak będzie siedział a matka nie może nigdy się z niczym obrobić...Nawzajem się czesto nie wspierają i nie ciągną za sobą , nie podnoszą się na siłe do góry .To nie jest dobre.
Zawsze , jak wyobrażałam sobie "jak to by mogło być" to często wpadało mi do głowy takie zdanie" Nie jesteś ideałem , ale to co jest w tobie piękne , jest najpiękniejsze na świecie ".
Głupota , prawda? :lol:

XYZ 

Wysłany: Pią 19 Gru, 2008 20:25   

...
Ostatnio zmieniony przez XYZ Sob 03 Sty, 2009 22:05, w całości zmieniany 1 raz  

Makaron 

Wysłany: Nie 21 Gru, 2008 19:54   

napiszę ogólnie i na podstawie męża bynajmniej ostatnio:)
wygląd nie ważny

cechy które jakos idealizuja mężczyzn z perspektywy m:
-cierpliwość
-rozsądek
- umiejętność zmiany dla kobiety:)
-czułość
-plany na przyszłość
-realizm
-poczucie humoru

Kazimierz Matan

blondi1011 

Wysłany: Czw 25 Gru, 2008 16:30   

Wygląd nie ma zbyt wielkiego znaczenia, jeśli chodzi o inne cechy powinien przede wszystkim być cierpliwy, mieć poczucie humoru (podobno przeciwności się przyciągają) i znać nie tylko definicję słowa kompromis ale i również umieć je wcielić w życie, bo ze mną nie miał by łatwo :mrgreen:

W zeszłym tygodniu tak mi się nudziło, że napisałam smsa do wróżki, która rozłożyła mi tarota i powiedziała, że za dwa miesiące spotkam swoją drugą połówkę- ciekawe czy będzie posiadał te cechy... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
(oczywiście nie wierzę w takie rzeczy ale chciałabym...)

smutna smieszka 

Wysłany: Wto 30 Gru, 2008 13:40   

hmm. Druga połówka, powinien to być ktoś przede wszystkim stały w uczuciach, szczery, z poczuciem humoru, wrażliwy, empatyczny, romantyczny, pewny. Przede wszystkim kOCHAC. To jesli chodzi o cechy charakteru. Rozumiec mnie, być moją bratnią duszą, najlepszym przyjacielem. Jednak powinna to być osoba troche śmielsza, bardziej otwarta na świat ode mnie, zaradna taka ktróa po prostu kocham, ciesze sie z kazdego dnia ze jest, z ktora moge dzielic wszystkie swoje plany, marzenia, rozmaiwac, dzielic sie problemami, radosciami. :idea:

Odpowiedz do tematu