Kolejne forum z gatunku "pomarzyć zawsze można" No więc tak:
Wewnętrznie:
- tolerancyjna, żeby przynajmniej zrozumiała istotę FS
- troskliwa z pozytywnym nastawieniem
- może mieć jakieś zaburzenie ze szczególną preferencją FS; dwie osoby z takim bagażem doświadczeń łatwiej się zrozumieją
- inteligentna, oczywiście nie musi być chodzącą Wikipedią ale wypadałoby by żeby nie była na takim samym poziomie intelektualnym jak
- spokojna w kontekście żeby nie szlajała się zbytnio po klubach ta osoba
Jeśli chodzi o cechy fizyczne to wystarczy jedna z wyżej wymienionych:
- wzrost do 180 cm, optymalny to 175 cm
- fryzura, może być nieco dłuższa choć bez przesady, nie neguję żadnego koloru włosów ale w rudych jest coś arcyspecyficznego ^^
- szczupła choć nieco większe bym tolerował
- jeśli ma hmmm... jak by to nazwać... pociągającą twarz - dodatkowy atut
Jeżeli chodzi o wygląd zewnętrzny to nie jestem zbyt wybredny, nawet nie mam jakichś specjalnych upodobań (nie ukrywam jednak, że brunet napisał pewną prawdę ).
Dziewczyny, którymi byłem dotychczas zauroczony, wyglądały zupełnie odmiennie. Interesują mnie natomiast kobiety o silnej osobowości, potrafiące radzić sobie z różnymi wyzwaniami. Czułe i uczynne, gdy ich bliscy cierpią, ale twarde i obojętne gdy reszta świata wnerwia. Mające własne zdanie i niezmieniające go przy nawet największej presji ze strony otoczenia. Chciałbym być najpierw słabszą stroną związku, by później wzmocnić swoją rolę w nim, ale nie na tyle, by go zdominować.
I to chyba jest lekarstwo na moje huśtawki nastrojów. Coś innego, co mogłoby mi pomóc traktuję bardziej jako doraźny środek, który skutkuje na krótki czas.
_________________ Ludzie w których oczach widzę szaleństwo, oni rozumieją mnie a ja rozumiem ich, zbyt długo w jednym miejscu nie możemy być, tak nie umiemy żyć
Ostatnio zmieniony przez feels3 Wto 28 Lut, 2012 21:39, w całości zmieniany 1 raz
Ideał:
- blondyn, niebieskie oczy, trochę dłuższe włosy, ładnie ułożone, szczupły, wyrzeźbiony, wysportowany, wyższy ode mnie o 10-15cm, potrafiący fajnie się ubrać, dbający o siebie
- czuły, wyrozumiany, czasem uparty, silny, musi lubić dużo przytulasów, szczery, kochający, rozgadany ale bez przesady, bardzo cierpliwy, lubiący sport, mądry, lubiący dobrze się zabawić ale też spokojnie spędzić wieczór w domu, nieuzależniony, romantyczny, troskliwy, z dobrą pracą i chęcią do życia, wesoły, z poczuciem humoru, umiejący ze mną rozmawiać, potrafiący zaskoczyć, szarmancki...
Można pisać trzeźwe listy życzeń, ale bywa też tak, że podświadomość / natura / ... (jak kto woli) robi swoje...
U mnie cechy Ideału mało pokrywają się z cechami ludzi, którzy mnie pociągają.
Ostatnio zmieniony przez Strange Czw 01 Mar, 2012 20:31, w całości zmieniany 1 raz
Hm, jaka różnica wiekowa między facetem i dziewczyną jest najlepsza i ile lat różnicy mogli byście zaakceptować ?
kiedyś nie dopuszczałam do siebie myśli, że mogę być z młodszym facetem ale cóż jednak jestem z o rok młodszym facetem 2 lata młodszy to już za dużo jak dla mnie a ze starszym do myślę, że tak do 5 lat
_________________ "Życie musisz spijać z kryształowego kieliszka a nie siorbać z blaszanego garnuszka."
Wiek: 17 Dołączyła: 26 Lut 2012 Posty: 43 Skąd: Diabeł tu chodzi na palcach
Wysłany: Pią 02 Mar, 2012 20:11
Boję się marzyć o ideale. Szczerze mówiąc, to w mojej głowie żaden typ partnera się nie zarysował. Nawet jeśli kiedyś taki był, to trafił go szlag. Aż wstyd się przyznać.
_________________ Każdy proton tęskni za istotą Absolutu.