Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wasz ideał partnerki/partnera?
Autor Wiadomość
pendolo 

Wysłany: Wto 28 Lut, 2012 16:09   

Kolejne forum z gatunku "pomarzyć zawsze można" :D No więc tak:

Wewnętrznie:

- tolerancyjna, żeby przynajmniej zrozumiała istotę FS
- troskliwa z pozytywnym nastawieniem
- może mieć jakieś zaburzenie ze szczególną preferencją FS; dwie osoby z takim bagażem doświadczeń łatwiej się zrozumieją
- inteligentna, oczywiście nie musi być chodzącą Wikipedią ale wypadałoby by żeby nie była na takim samym poziomie intelektualnym jak
- spokojna w kontekście żeby nie szlajała się zbytnio po klubach :P ta osoba

Jeśli chodzi o cechy fizyczne to wystarczy jedna z wyżej wymienionych:

- wzrost do 180 cm, optymalny to 175 cm
- fryzura, może być nieco dłuższa choć bez przesady, nie neguję żadnego koloru włosów ale w rudych jest coś arcyspecyficznego ^^
- szczupła choć nieco większe bym tolerował
- jeśli ma hmmm... jak by to nazwać... pociągającą twarz - dodatkowy atut

timidus 

Wysłany: Wto 28 Lut, 2012 19:30   

Taka, co obudzi we mnie tygrysa :mrgreen:

A tak poważnie, to ważniejsze jest to co się robi / nie robi dla związku niż to jakie ma się cechy.

feels3 

Wysłany: Wto 28 Lut, 2012 21:36   

Jeżeli chodzi o wygląd zewnętrzny to nie jestem zbyt wybredny, nawet nie mam jakichś specjalnych upodobań (nie ukrywam jednak, że brunet napisał pewną prawdę :mrgreen: ).

Dziewczyny, którymi byłem dotychczas zauroczony, wyglądały zupełnie odmiennie. Interesują mnie natomiast kobiety o silnej osobowości, potrafiące radzić sobie z różnymi wyzwaniami. Czułe i uczynne, gdy ich bliscy cierpią, ale twarde i obojętne gdy reszta świata wnerwia. Mające własne zdanie i niezmieniające go przy nawet największej presji ze strony otoczenia. Chciałbym być najpierw słabszą stroną związku, by później wzmocnić swoją rolę w nim, ale nie na tyle, by go zdominować.

I to chyba jest lekarstwo na moje huśtawki nastrojów. Coś innego, co mogłoby mi pomóc traktuję bardziej jako doraźny środek, który skutkuje na krótki czas.
Ostatnio zmieniony przez feels3 Wto 28 Lut, 2012 21:39, w całości zmieniany 1 raz  

psuja 

Wysłany: Wto 28 Lut, 2012 22:20   

Ideał:
- blondyn, niebieskie oczy, trochę dłuższe włosy, ładnie ułożone, szczupły, wyrzeźbiony, wysportowany, wyższy ode mnie o 10-15cm, potrafiący fajnie się ubrać, dbający o siebie
- czuły, wyrozumiany, czasem uparty, silny, musi lubić dużo przytulasów, szczery, kochający, rozgadany ale bez przesady, bardzo cierpliwy, lubiący sport, mądry, lubiący dobrze się zabawić ale też spokojnie spędzić wieczór w domu, nieuzależniony, romantyczny, troskliwy, z dobrą pracą i chęcią do życia, wesoły, z poczuciem humoru, umiejący ze mną rozmawiać, potrafiący zaskoczyć, szarmancki...

:mrgreen:

Strange 

Wysłany: Czw 01 Mar, 2012 20:30   

Można pisać trzeźwe listy życzeń, ale bywa też tak, że podświadomość / natura / ... (jak kto woli) robi swoje...
U mnie cechy Ideału mało pokrywają się z cechami ludzi, którzy mnie pociągają.
Ostatnio zmieniony przez Strange Czw 01 Mar, 2012 20:31, w całości zmieniany 1 raz  

damiano

Wysłany: Pią 02 Mar, 2012 18:12   

Hm, jaka różnica wiekowa między facetem i dziewczyną jest najlepsza i ile lat różnicy mogli byście zaakceptować ? ;-)

TysonX 

Wysłany: Pią 02 Mar, 2012 19:00   

damiano napisał/a:
Hm, jaka różnica wiekowa między facetem i dziewczyną jest najlepsza i ile lat różnicy mogli byście zaakceptować ?

Hmm, dobre pytanie.

Mam 23 lata, mógłbym być z 17latkom, ale też mógłbym być z .... 30latkom (może nawet więcej ...)

Marssel 

Wysłany: Pią 02 Mar, 2012 19:44   

ja również :D

psuja,powodzenia w poszukiwaniach ;]

ZoltaKredka 

Wysłany: Pią 02 Mar, 2012 20:08   

damiano napisał/a:
Hm, jaka różnica wiekowa między facetem i dziewczyną jest najlepsza i ile lat różnicy mogli byście zaakceptować ? ;-)

kiedyś nie dopuszczałam do siebie myśli, że mogę być z młodszym facetem :) ale cóż jednak jestem z o rok młodszym facetem :) 2 lata młodszy to już za dużo jak dla mnie ;) a ze starszym do myślę, że tak do 5 lat :)

śpiączka 

Wysłany: Pią 02 Mar, 2012 20:11   

Boję się marzyć o ideale. Szczerze mówiąc, to w mojej głowie żaden typ partnera się nie zarysował. Nawet jeśli kiedyś taki był, to trafił go szlag. Aż wstyd się przyznać. :-|

nowy 

Wysłany: Pią 02 Mar, 2012 20:33   

damiano napisał/a:

Maksymalnie 6-7 w dół i 2 w górę :-)

Damian89 

Wysłany: Sob 03 Mar, 2012 12:59   

damiano napisał/a:
ile lat różnicy mogli byście zaakceptować ? ;-)

18-35 toć to zakres, of course
Ostatnio zmieniony przez Damian89 Sob 03 Mar, 2012 13:00, w całości zmieniany 1 raz  

pendolo 

Wysłany: Sob 03 Mar, 2012 18:31   

Wiek zbliżony do mojego, na tą chwilę zakres 16-18.

niepoprawna

Wysłany: Sob 03 Mar, 2012 20:06   

Opiekuńczy i tolerancyjny. :lol:

ZoltaKredka 

Wysłany: Nie 04 Mar, 2012 00:53   

Im jestem starsza tym mam bardziej sprecyzowane wymagania :-) wiem czego chce;-)

Odpowiedz do tematu