Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Randki
Autor Wiadomość
brunet 

Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 08:51   

ja nie palę ;-)

jakoś nie mam ochoty z nikim się spotykać, za długa miałem przerwę i za dużo lat mam na karku

lazarescu 

Wysłany: Sob 28 Sty, 2012 18:09   

Te staromodne zwyczaje bardzo mi się podobają, szkoda że zniknęły. Kiedyś nawet faceci się całowali na powitanie i nie było w tym nic złego.

damiano

Wysłany: Czw 01 Mar, 2012 20:07   

Tak dawno nie byłem na randce że bym chyba teraz nie potrafił, nie odważył bym się, lepiej siedzieć przed komputerem 8-)

TysonX 

Wysłany: Pią 02 Mar, 2012 10:55   

damiano napisał/a:
Tak dawno nie byłem na randce że bym chyba teraz nie potrafił, nie odważył bym się, lepiej siedzieć przed komputerem

Ja jakiś czas też nie byłem, wczoraj wieczorem rozmawiałem z pewną dziewczyną na gg i sam ją zapytałem co z kinem ( bo kiedyś tam mieliśmy iść ), powiedziała że ma czas w ten week i bez problemu możemy iść. Oczywiście dzisiaj już się boję i znając mnie, przełożę to na 'kiedyś indziej' xD
Ostatnio zmieniony przez TysonX Pią 02 Mar, 2012 10:55, w całości zmieniany 1 raz  

Nonan 

Wysłany: Pią 02 Mar, 2012 16:11   

TysonX, to będziesz dupa, nie facet ;-)

Tako rzecze Mark Twain:
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś.
Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj."

Marssel 

Wysłany: Pią 02 Mar, 2012 17:42   

łatwo powiedzieć trudno zrobić. Dla kogoś kto ma taką przypadłość fobiczną to jest stres jak nie wiem co. Wiem co mówię sam taki jestem.

TysonX 

Wysłany: Pią 02 Mar, 2012 18:05   

Marssel napisał/a:
Dla kogoś kto ma taką przypadłość fobiczną to jest stres jak nie wiem co.

Właśnie. Najgorsze jest w tym wszystkim to, że ja osobiście w tym momencie się ciesze z tego że w tej chwili siedzę w domu, nikt mi nie truje tyłka, właśnie wyciągnąłem sobie małą flaszeczkę alkoholu .... :) Najgorzej jak się później zbiera na rozkminki i dopiero wtedy człowiek żałuje wszystkich niewykorzystanych sytuacji. Uważam siebie za mistrza takich niewykorzystanych sytuacji, aczkolwiek wiem że jest tutaj dużo osób podobnych do mnie. Mimo, że przez pewien okres czasu spotykałem się z dziewczynami, to teraz jest blok i koniec ...

zwyczajna88 

Wysłany: Sob 17 Mar, 2012 20:58   

a ja imo wszystko uwielbiałam chodzić na randki ;p
stres był i owszem, ale zawsze starałam sie dobrze poznać tą drugą osobę. Nie umawiałam sie z byle kim i nie przypominam sobie abym akurat w takich sytuacjach była wyśmiana ;p
Ale faktycznie, jak sie nie chodzi zbyt czesto na randki to jest to problem i chyba stres jest wtedy jeszcze większy ;p

ZoltaKredka 

Wysłany: Nie 18 Mar, 2012 01:21   

chętnie poszłabym na randkę :) poznawanie kogoś powiedzmy od podstaw jest świetne ;)

Marssel 

Wysłany: Nie 18 Mar, 2012 09:31   

ciekawe co na to Seba :P

syriusz

Wysłany: Nie 18 Mar, 2012 11:22   

Strasznie się denerwuje na myśl o spotkaniu z kobietą.
Ale byłem już na takiej randce kilka razy i było miło. Z początku ogromny stres. Ale z czasem spływa to po mnie. Za dużo tez zachowuję powagi siebie, a na typowej randce człowiek powinien sie śmiać i się dobrze bawić. ;-)
Lepiej jest jak się ma dziewczynę i sie idzie na kolację przy świecach, pełny luzik i jest wspaniale.
Na randce za to gorzej jest z tym, bo się nie zna kogoś i sama atmosfera jest na początku napięta.
To chyba dobre dla ludzi bardziej na luzie, bez fobii. :-/

ZoltaKredka 

Wysłany: Nie 18 Mar, 2012 11:43   

Marssel, zabrałby mnie pewnie na randkę xD ale takie randki to już nie to samo :P nie ma już tak dużej ciekawości drugiej osoby, w końcu się dużo już wie ;) cóż teraz pozostały mi tylko spotkania ze znajomymi xD
Ostatnio zmieniony przez ZoltaKredka Nie 18 Mar, 2012 14:21, w całości zmieniany 1 raz  

Długowłosy 

Wysłany: Nie 25 Mar, 2012 03:10   

Można powiedzieć, że byłem na kilku rankach z jedną dziewczyną, miło się rozmawiało. Łaskawie mnie przytuliła pierwsza bo nie byłem w stanie tego zrobić. Poznana przez znajomych w sumie chcieli nas zeswatać. Nie udało się. W sumie źle nie było, ale inaczej sobie to wyobrażałem ;p

damiano

Wysłany: Nie 25 Mar, 2012 03:22   

Długowłosy napisał/a:
. W sumie źle nie było, ale inaczej sobie to wyobrażałem ;p

Tzn? Nie podobało Ci się ?

Długowłosy 

Wysłany: Nie 25 Mar, 2012 03:31   

Na początku było miło, pogadaliśmy, troszkę pośmialiśmy. Ale im dłużej się spotykaliśmy tym było hmm nudniej i ciężej, zaczynało brakować tematów do rozmów "bezpieczne" tematy zaczynały się wyczerpywać. Wtedy właśnie był ten moment, żeby zrobić krok naprzód, popchać tą znajomość w kierunku bliższej relacji, zacząć bardziej poważne rozmowy, bardziej intymne, osobiste, spróbować dodać więcej kontaktu fizycznego ot choćby głupie trzymanie się za ręce. Nie podołałem, zaczęła się frustracja, ona nie wykazywała inicjatywy tak więc nie dogadaliśmy się w tej kwestii ;) No a potem bo dość głupim incydencie po pijaku tzn pocałunku.. usłyszałem oklepane "nie jestem gotowa, ale nadal się przyjaźnijmy" coś w ten deseń. I na tym się skończyła moja przygoda z randkami.

Odpowiedz do tematu