Odnośnie zainteresowań - wolałbym mieć jedną pasję, która stałaby się moim obłędem i pozwoliła zapomnieć o całym świecie niż milion zainteresowań (jak teraz), o których mam ogólne pojęcie... Do 14 roku życia nie widziałem nic poza piłką nożną. To czas, gdy ujawniła się moja choroba skóry. Z czasem pojawiła się fobia i wszystko licho wzięło. Aż serducho ściska, gdy pomyślę że byłem wtedy zupełnie inną osobą, nie bałem się niczego (mam na myśli relacje międzyludzkie ), chętnie podejmowałem wyzwania... A jeszcze gorsze uczucie dopada mnie, gdy pomyślę że zmarnowałem ostatnie 6 lat. Teraz trudno mi cokolwiek zacząć, bo od razu do głowy przychodzi myśl, że w wieku 20-21 lat jest za późno by coś zaczynać... by coś osiągnąć (bo ambitny to ja byłem).
nujazz widać, że twoja fobia wynika głównie z przejmowania się wyglądem. Uwierz mi lepiej drastyczne środki, niż zamęczanie się. Znam kilka osób które się leczyły i to naprawdę ogromna zmiana! Jesteś na pewno przystojny i nie pozwól tym cholernym pryszczom na odebranie iluś kolejnych lat z życia. Trzymaj się ciepło ^^ na pewno znajdziesz dziewczynę, albo ona znajdzie ciebie
Ostatnio zmieniony przez M7 Nie 04 Gru, 2011 18:01, w całości zmieniany 2 razy
twoja fobia wynika głównie z przejmowania się wyglądem
Z tego akurat zdaję sobie sprawę , ale wiem że póki nie będę wyglądać w miarę znośnie, fobia nie zniknie. (problemem nie są pryszcze, lecz stały rumień na twarzy )
M7 napisał/a:
na pewno znajdziesz dziewczynę, albo ona znajdzie ciebie
Dzięki za miłe słowa. Miłości na siłę już nie szukam, bo to nic dobrego nie przynosi, ale gdy będzie okazja poznać bliżej jakąś kobietę postaram się tego nie zepsuć...