Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zmieniam życie na waszych oczach
Autor Wiadomość
asior34 

Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 21:13   Zmieniam życie na waszych oczach

Witam serdecznie

Postanowiłem zamieszczać, po wcześniejszym zapytaniu się o zgodę, regularnie wpisy, jak to od TERAZ będę zmieniał swoje życie. Ogólnie jestem aspołeczny, ostatnio wszyscy się ode mnie odwrócili, jestem sam, nie wychodzę z domu masę czasu, boję się kontaktów... norma.

Postanowiłem jednak, a jest to dość silne, bo spadłem na samo dno, że biorę się w garść i ZACZYNAM KORZYSTAĆ Z ŻYCIA. W jaki sposób? Poznanie nowych osób, robienie nowych rzeczy i te sprawy. Założyłem, że będę tutaj opisywał swoje kroki i plany, dzięki czemu:
Zmotywuję i zainspiruję siebie i przy okazji Was.
Będzie mi łatwiej ruszać i działać, i jak mi się uda, to i Wam.
Zawsze lepiej, jak ktoś śledzi postępy.

Nie gwarantuję, że wszystko mi się uda, ale bardzo bym chciał. Jeżeli chcecie mnie wesprzeć, po prostu wpisujcie się tu kiedy i ile chcecie, to nie jest jakieś zamknięte. Liczę na wsparcie i voila, czas działać.

Zmieniamy życie... jak to brzmi :> Kroczki będą raz większe, raz mniejsze, ale postaram się CODZIENNIE coś wykonać do przodu.

Pierwsza rzecz:
Muszę przeprosić znajomego, bo zrobiłem jedną głupią, a wręcz żałosną rzecz. To jest mój mały cel na dzisiaj, ale jak się 'odfochuje' to może będę miał przynajmniej jednego kumpla.

hiawatha 

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 21:14   

Witaj, życzę powodzenia :-)

Urthon 
Pobody's nerfect

Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 21:15   

Czymamy kciuki ;-)

kjensisław 

Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 21:15   

Powodzenia!;)

Pstryk19 

Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 21:19   

tez tak planuje od dawna a gdzies w kontaktach z ludzimi spinam sie i gówno z tego wychodzi

Kertoip 

Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 21:22   Re: Zmieniam życie na waszych oczach

asior34 napisał/a:

Postanowiłem jednak, a jest to dość silne, bo spadłem na samo dno, że biorę się w garść i ZACZYNAM KORZYSTAĆ Z ŻYCIA. .

Z dna już tylko droga w górę ,powodzenia.

liaa 

Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 21:26   

Trzymam kcuki! :->

asior34 

Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 21:36   

Dzięki, nie spodziewałem się takiej reakcji. Melduję wykonanie zadania numer one: Przeprosiłem już tego znajomego.

Co jutro zrobię, jeszcze nie wiem, ale zrobię coś na pewno. Będę informował :)

trololo89 

Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 19:10   

Dawaj, dawaj, uda Ci się ;-) Bardzo dobrze, że coś z tym robisz.

asior34 

Wysłany: Sro 18 Sty, 2012 20:59   

Dzisiaj zrobiłem kolejną rzecz, mianowicie od bardzo dawna wyszedłem z domu na rower z kumplem. Jest krok do przodu!

sok_z_zuka 

Wysłany: Czw 19 Sty, 2012 18:58   

no i elegancko. Ciśniesz to cholerstwo.

So go and bow your head and weep For your world won't change while you sleep

been insane 

Wysłany: Czw 19 Sty, 2012 19:18   

Będę śledził temat i wiem, że może się to udać. ; ) Każdy z forumowiczów powinien założyć taki wątek. Hm. Warto zacząć od siebie. Hm.

W każdym razie gratuluję kroku do przodu. Byle do przodu, ale czasem można zrobić krok w tył by zrobić dwa wprzód, trzeba być i na to gotowym i gorszego dnia nie przyjmować jako porażkę tylko naturalną kolej rzeczy. Każdy ma gorsze dni. Ale na razie są dobre i niech tak będzie jak najdłużej. :-)
Ostatnio zmieniony przez been insane Czw 19 Sty, 2012 19:20, w całości zmieniany 1 raz  

asior34 

Wysłany: Czw 19 Sty, 2012 21:08   

Dzięki Wam.

Niekiedy mam chwile zwątpienia i jakiś strach mnie przeszywa i bezsensowność tego... na przykład teraz. Nie poddam się jednak i będę działał.

Mam plan, by poznać jakąś nową osobę. Najlepiej dziewczynę... mam jedną na 'celowniku' i próbowałem ją znaleźć na FB, ale nie ma... nie wiem, coś wymyślę. Spotkać ją gdziekolwiek byłoby ekstremalnie trudno.

Matias 

Ostrzeżeń:
 4/3/4
Wysłany: Czw 19 Sty, 2012 21:16   

noo i szacunek dla Ciebie!

o to własnie chodzi kurde żeby zacząć działać - trzeba wyjść do ludzi - przynajmniej na starość nie będziesz miał powodów do narzekania

Jestem z Tobą - trzym sie mebli, żeby cie nie ...

been insane 

Wysłany: Czw 19 Sty, 2012 21:26   

asior34 napisał/a:
Niekiedy mam chwile zwątpienia i jakiś strach mnie przeszywa i bezsensowność tego... na przykład teraz. Nie poddam się jednak i będę działał.

Prawidłowa reakcja. Pamiętaj, że jesteśmy tu i kibicujemy. ;-)

Odpowiedz do tematu