Wysłany: Wto 17 Sty, 2012 21:13 Zmieniam życie na waszych oczach
Witam serdecznie
Postanowiłem zamieszczać, po wcześniejszym zapytaniu się o zgodę, regularnie wpisy, jak to od TERAZ będę zmieniał swoje życie. Ogólnie jestem aspołeczny, ostatnio wszyscy się ode mnie odwrócili, jestem sam, nie wychodzę z domu masę czasu, boję się kontaktów... norma.
Postanowiłem jednak, a jest to dość silne, bo spadłem na samo dno, że biorę się w garść i ZACZYNAM KORZYSTAĆ Z ŻYCIA. W jaki sposób? Poznanie nowych osób, robienie nowych rzeczy i te sprawy. Założyłem, że będę tutaj opisywał swoje kroki i plany, dzięki czemu:
Zmotywuję i zainspiruję siebie i przy okazji Was.
Będzie mi łatwiej ruszać i działać, i jak mi się uda, to i Wam.
Zawsze lepiej, jak ktoś śledzi postępy.
Nie gwarantuję, że wszystko mi się uda, ale bardzo bym chciał. Jeżeli chcecie mnie wesprzeć, po prostu wpisujcie się tu kiedy i ile chcecie, to nie jest jakieś zamknięte. Liczę na wsparcie i voila, czas działać.
Zmieniamy życie... jak to brzmi Kroczki będą raz większe, raz mniejsze, ale postaram się CODZIENNIE coś wykonać do przodu.
Pierwsza rzecz:
Muszę przeprosić znajomego, bo zrobiłem jedną głupią, a wręcz żałosną rzecz. To jest mój mały cel na dzisiaj, ale jak się 'odfochuje' to może będę miał przynajmniej jednego kumpla.
Będę śledził temat i wiem, że może się to udać. ; ) Każdy z forumowiczów powinien założyć taki wątek. Hm. Warto zacząć od siebie. Hm.
W każdym razie gratuluję kroku do przodu. Byle do przodu, ale czasem można zrobić krok w tył by zrobić dwa wprzód, trzeba być i na to gotowym i gorszego dnia nie przyjmować jako porażkę tylko naturalną kolej rzeczy. Każdy ma gorsze dni. Ale na razie są dobre i niech tak będzie jak najdłużej.
Ostatnio zmieniony przez been insane Czw 19 Sty, 2012 19:20, w całości zmieniany 1 raz
Niekiedy mam chwile zwątpienia i jakiś strach mnie przeszywa i bezsensowność tego... na przykład teraz. Nie poddam się jednak i będę działał.
Mam plan, by poznać jakąś nową osobę. Najlepiej dziewczynę... mam jedną na 'celowniku' i próbowałem ją znaleźć na FB, ale nie ma... nie wiem, coś wymyślę. Spotkać ją gdziekolwiek byłoby ekstremalnie trudno.