Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak spędzicie sylwestra?
Autor Wiadomość
audiomatic 

Wysłany: Czw 29 Gru, 2011 22:51   Jak spędzicie sylwestra?

Ja pewnie w domu, albo znów pójdę do znajomych z rodzicami bo nikt mnie nie zaprosił.... Choć czuję, że nawet gdyby mnie ktoś zaprosił to bym nie poszedł na tą imprezę

Bear 

Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 00:38   

Na ratusz z kolega, a potem do knajpy pić i pierdzielić głupoty.

cryptic 

Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 03:01   

Ubiorę się ciepło, wpakuję do uszu moją ulubiona muzykę i pójdę. Na spacer. Na długi spacer. Cholernie długi spacer. Zamierzam wyjść około 22.

Musiałem to napisać. To będzie dla mnie motywacja. Nigdy nie chodzę na spacer, to będzie mój pierwszy raz.

Lilly 

Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 12:24   

Ja będę jadla pączki w i piła małego szampana. Marzę o sylwestrze w domu.Poprzednie byly bardzo nieudane pewnie dlatego.

Borealis 

Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 13:00   

cryptic napisał/a:
Ubiorę się ciepło, wpakuję do uszu moją ulubiona muzykę i pójdę. Na spacer. Na długi spacer. Cholernie długi spacer. Zamierzam wyjść około 22.

Musiałem to napisać. To będzie dla mnie motywacja. Nigdy nie chodzę na spacer, to będzie mój pierwszy raz.

Fajny pomysł w sumie :)
Chętnie bym zrobił coś takiego...
...ze znajomymi... -.-

Mój Sylwester będzie wyglądał trochę żałośnie- sprowadzi się do wizyty dwóch kumpli (równie "otwartych na świat" co ja, choć chyba bez fobii) i będzie to taka impreza przed kompem. Z drugiej strony, gdy widzę że w ankietach większość Polaków zamierza spędzać sylwestra samotnie lub przed telewizorem, nie jest źle...
Ostatnio zmieniony przez Borealis Pią 30 Gru, 2011 13:01, w całości zmieniany 1 raz  

Honey123 
Marzycielka..

Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 14:05   

Dzikuska jedzie do Wro ,żeby spędzić sylwka w dom- z siostra i jej chłopakiem :roll: grrrr!

timidus 

Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 15:28   

Planów brak, więc skończy się przed kompem.
Choć niewykluczone, że będzie powtórka z drugiego dnia świąt — ja, brat, szwagier i butelka szkockiej. Brat, wcześniej zaprawiony, zacznie opowiadać prawdy o naszej rodzinie a my będziemy słuchać i potakiwać.

marianka 

Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 15:29   

w tym roku na szczęście poza domem

krzyżowiec 

Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 16:30   

Ja pewnie w domu z rodzicami jeść sałatkę jarzynową, wypić szampana i oglądać polsat i tvp2 :-(

frog 
bagienna pływaczka

Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 16:54   

ja elegancko zasiądę przy kompie, odpalę aqq, pogram w coś, pobędę chwilkę na forum, a jak coś dobrego zrobią do jedzenia to krzywym zębem załapie się po chamsku (czyt. przytacham to do swojej jaskini by w spokoju zjeść :D ) zaleje się napojem gazowanym poslucham muzy... bedzie spoko. prawie jak co roku. jeden raz tylko spedzilam sylwestra "na miescie" a reszte lat przesiedzialam w domu więc żadnej tam straty nie odczuwam - przyzwczajona jestem.
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"

naari 

Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 17:16   

Pewnie w domu, choć istnieje możliwość pójścia z rodzicami do cioci. Z tego chyba jednak nie skorzystam, żadna przyjemność. Dostałam jedno zaproszenie ale wydaje mi się, że było ono takie z grzeczności. Nikt z bliższych znajomych tam nie idzie, więc sama również nie pójdę. Pozostaje mi więc tylko muzyka i komputer. Może nie będzie tak źle...

outside 

Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 18:34   

Cóż, mam tyle opcji że sam nie wiem co wybrać: TVP, Polsat, internet... :mrgreen:
Poszedłbym sobie na sylwestrowy koncert, ale samemu mi się nie chce.

damiano

Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 19:38   

Ale zje***em :-/ Napisałem dziś najlepszemu kumplowi że nie przyjdę. Zostaję sam w domu (skłamałem że idę do brata). Szkoda mi go bardziej niż samego siebie, on też sam będzie w domu.

jesuis 

Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 19:45   

Po raz pierwszy od niepamiętnych czasów spędzę sylwestra w doborowym towarzystwie Telewizji Polskiej SA :-D

Hranolek 

Wysłany: Pią 30 Gru, 2011 19:46   

Zawsze możesz napisać, że brat się rozchorował, albo chce być sam na sam ze swoją dziewczyną :P

Ja tam spędzę sylwestra sam ze sobą, otworzę jakieś dobre wino i będzie całkiem miło :)

http://img545.imageshack.us/img545/1666/1237k.jpg

Lubie placki!

Odpowiedz do tematu