Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak spędzicie sylwestra?
Autor Wiadomość
TMK 

Wysłany: Sob 31 Gru, 2011 20:52   

srając na kiblu

brunet 

Wysłany: Nie 01 Sty, 2012 11:48   

hmmm.... no więc miałem zostać sam w domu. w końcu zaprosiłem swojego wieloletniego przyjaciela. on przyszedł około 21 i mial niespodziankę - zaprosił mnie na imprezę w klubie, wstęp 30 zł. Pojechaliśmy w trójkę , oprócz nas rok starsza koleżanka. Ale się natańczyłem, potrzymałem sobią ją za rękę, za tyłek , a ona nie miała nic przeciwko. udany sylwester, miłe zaskoczenie
Ostatnio zmieniony przez brunet Nie 01 Sty, 2012 11:49, w całości zmieniany 2 razy  

Michał 

Wysłany: Nie 01 Sty, 2012 12:07   

to fajnie

Wisła Kraków

Trzej Królowie Wielkich Miast ŚLĄSK WISEŁKA LECHIA GDAŃSK

marcin 

Wysłany: Nie 01 Sty, 2012 20:02   

widzę, że koleżanka się szanuje xD

PewienGrzesiek 

Ostrzeżeń:
 2/3/4
Wysłany: Nie 01 Sty, 2012 20:47   

Sam, z rodzicami, a mam 15 lat : (

brunet 

Wysłany: Nie 01 Sty, 2012 21:12   

oczywiście , że się szanuje , z facetami to ona za wiele do czynienia nie miała.
po prostu sobie razem tańczyliśmy.

agnieszka0412 
Tralalala

Wysłany: Nie 01 Sty, 2012 21:49   

PewienGrzesiek, nie przesadzaj, nie ma czego żałować, jeszcze młody jesteś. Czy to takie fajne iść na imprezę, naje*ać się i nie pamiętać coś wydarzyło? Dla mnie głupota, zwłaszcza w tym wieku..
Ja mam 18 lat i każdy Sylwester spędziłam w domu, wolę to, jak robi cała reszta bezmyślnych młodocianych pijaków.
Ostatnio zmieniony przez agnieszka0412 Nie 01 Sty, 2012 21:50, w całości zmieniany 1 raz  

frog 
bagienna pływaczka

Wysłany: Nie 01 Sty, 2012 22:00   

popieram Agniechę niedobrą dziewczyne hihi :D
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"

Mosze 
Release the Kraken!

Wysłany: Nie 01 Sty, 2012 22:00   

Cytat:
Ja mam 18 lat i każdy Sylwester spędziłam w domu, wolę to, jak robi cała reszta bezmyślnych młodocianych pijaków.

Nieładna generalizacja (tak, generalizacje są fajne, ale ta nie).

Postaram się jutro wyjechać z jakimiś wrażeniami z pierwszego Sylwka poza domem.

agnieszka0412 
Tralalala

Wysłany: Nie 01 Sty, 2012 22:15   

Mosze Elkman napisał/a:
Nieładna generalizacja (tak, generalizacje są fajne, ale ta nie).

Oj oj, moje generalizacje nie zawsze są trafne, ale tu zwycięża większość. Większość taka jest, pijaczki młodociane (głównie chodziło mi o tych w moim wieku i młodszych, of course :D )

McNulty 

Wysłany: Pon 02 Sty, 2012 00:15   

Mam swój sposób na sylwestra w domu. Dokładnie o północy puszczam swój ulubiony film i mam pewność, że rok rozpocznie się od czegoś dobrego :-)

Tylko w tym roku zachorowałem i nawet piwa sobie nie mogłem wypić.

MatiZ 

Wysłany: Pon 02 Sty, 2012 14:35   

Żałosne o tym jak w szkole opowiadali o swoim sylwestrze. Nawalili się albo pili przez 24 h.
Ja nic nie tknąłem a byłem u siebie w domu. W końcu o 1 poszedłem spać. Byłem przygnębiony nieudanym sylwestrem ale o północy same mi się nasunęły różne postanowienia noworoczne. Później dowiedziałem się od innych, że też szli spać o 1 a jeden poszedł spać o 21 a jeszcze jeden nie miał prądu. Więc wiem, że najgorzej nie miałem. Obudziłem się o 9.

nowy 

Wysłany: Pon 02 Sty, 2012 21:24   

MatiZ napisał/a:
Żałosne o tym jak w szkole opowiadali o swoim sylwestrze. Nawalili się albo pili przez 24 h.
...

A mnie z perspektywy czasu śmieszą tacy młodzi ludzie co wychwalają się ile to oni nie wypili. Przykre jest tylko, że niektórym tak zostaje, znam kilka osób w moim wieku, które cieszą się z tego, że się narąbali, to jest żałosne

romantyczka18 

Wysłany: Pon 02 Sty, 2012 21:31   

Pff, tacy ludzie po prostu nie reprezentują sobą nic więcej, więc chociaż muszą pokazać ludziom jacy to oni są imprezowi ;p. Nie mówię, że takie domówki są czymś złym, wręcz przeciwnie, sama chętnie wypiję i się pobawię, ale też bez przesady. Niektórzy nie widzą nic poza imprezowaniem i właściwie to jest ich jedynym właściwym celem życiowym. Tydzień bez imprez, to dla nich tydzień stracony ;d.

Odpowiedz do tematu