Wysłany: Wto 31 Sty, 2012 23:11 Czym jest szczęście?
Witam, znalazłem dzisiaj na YT pewien filmik, który moim zdaniem warto obejrzeć.
Nie mam więcej niż 50 postów, więc linku nie mogę dać, ale mogę pokierować jak znaleźć ten filmik. Wpiszcie na YT "szczęście miłość życie bezdomny ulica więzień więzienie muzyka gitara" w wyszukiwarkę i wybierzcie filmik pod tytułem "Czy wiesz czym jest szczęście?".
W życiu różnie bywa... czuję respekt do tego człowieka za wytrwałość, wzruszył mnie
Ostatnio zmieniony przez adolek17 Wto 31 Sty, 2012 23:39, w całości zmieniany 2 razy
filmik wzruszający, ale koleś ma głos i wygląda jak były żul. Znając życie pewnie żona powiesiła się przez niego, bo pił. Nie mówię że tak jest na 100%, ale w polsce takie rodziny to norma. Podobnie było z moim ojcem, dostał kopa i teraz jest pokrzywdzony.