Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Czym jest szczęście?
Autor Wiadomość
adolek17 

Wysłany: Wto 31 Sty, 2012 23:11   Czym jest szczęście?

Witam, znalazłem dzisiaj na YT pewien filmik, który moim zdaniem warto obejrzeć.

Nie mam więcej niż 50 postów, więc linku nie mogę dać, ale mogę pokierować jak znaleźć ten filmik. Wpiszcie na YT "szczęście miłość życie bezdomny ulica więzień więzienie muzyka gitara" w wyszukiwarkę i wybierzcie filmik pod tytułem "Czy wiesz czym jest szczęście?".

W życiu różnie bywa... czuję respekt do tego człowieka za wytrwałość, wzruszył mnie :-(
Ostatnio zmieniony przez adolek17 Wto 31 Sty, 2012 23:39, w całości zmieniany 2 razy  

zamul22 

Wysłany: Sro 01 Lut, 2012 00:42   

filmik wzruszający, ale koleś ma głos i wygląda jak były żul. Znając życie pewnie żona powiesiła się przez niego, bo pił. Nie mówię że tak jest na 100%, ale w polsce takie rodziny to norma. Podobnie było z moim ojcem, dostał kopa i teraz jest pokrzywdzony.

zombie1977 

Wysłany: Sro 01 Lut, 2012 00:51   

szczęście to nie skończyć jak ten człowiek...

hiawatha 

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Sro 01 Lut, 2012 04:41   

Wkleję link dla tych co nie chcą szukać:

http://www.youtube.com/watch?v=TPpBU5JLshw

Rzeczywiście, bardzo smutne. Może i pił, ale teraz już czuje co się stało. Takie życie..

Odpowiedz do tematu