Były namiary w innym wątku, ale nie mogę wrzucić linka, grrr
Tak to szło:
"Niedługo (wrzesień 2011) rusza terapia grupowa Dolnośląskiego Centrum Zdrowia Psychicznego: poznawczo-behawioralna dla osób posiadających fobię społeczną. Odbywa się przy Oddziale Dziennym Leczenia Nerwic, który mogę polecić, bo rok temu przeszłam tam niezłą terapię grupową na nerwice.
Terapia trwać ma od września 2011 do stycznia 2012. W planach 20 sesji, czyli: 2 indywidualne + 15 grupowych raz w tyg. + 3 grupowe podtrzymujące raz w mies. Płatne 65 zł za sesję, prowadzone przez osoby z doświadczeniem w leczeniu lęku społecznego.
Nabór prowadzi kierownik oddziału dr Wojciech Wysocki - kontakty na stronie" (szukajcie, a znajdziecie)
Terapię prowadzi/ma prowadzić Agnieszka Pankała, która ma doświadczenie w leczeniu lęku społecznego i przyjmuje indywidualnie (prywatnie - odpłatnie)