Hej, mam pytanie zażywa(ł) może ktoś taki lek psychotropowy jak Elicea? (to jest jakiś inhibitor wychwytu serotoniny czy coś takiego)
Przepisał mi go lekarz rodzinny który jest także psychiatrą, biorę go 2 tygodnie i narazie chyba nic ... ale na ulotce pisze że zaczyna działać dopiero po kilku tygodniach, także może niedługo zacznie. Jak ktoś go zażywał to niech napisze czy były jakieś pozytywne efekty, np. zmniejszenie lęku, bo głównie o to mi chodzi, jest to czynnik na który często nie mam większego wpływu mimo że "staję na głowie" żeby go zredukować.
_________________ nieskończoność za nami, nieskończoność przed nami, a my między nieskończonościami - Konfucjusz
Tego leku akurat nie brałem ale w sumie podobny. Zaczyna działać stopniowo, delikatnie, lepszy nastrój, więcej optymizmu, większa odwaga ale nie spodziewaj się takich efektów jak po np. alkoholu Bierz i nie poddawaj się, na efekty trzeba poczekać