Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Aurorix 150mg odstawienie
Autor Wiadomość
dam

Wysłany: Sro 04 Sty, 2012 20:23   Aurorix 150mg odstawienie

Witam
Bralem aurorix w dawce 3x150mg na dzien przez ponad miesiac, postanowilem go sam odstawic, zmniejszalem sobie dawke po pol tabletki, gdy skonczylem juz calkowicie brac pogorszyl mi sie nastroj i mam wrazenie jak bym dostal chrypy i kataru po odstawieniu oraz szumi mi w uszach. Czy moglo to byc spowodowane ze dzielilem tabletki powlekane? Od okolo 16 dni nie przyjmuje leku, zostalo mi 4 tabletki, czy jesli bym teraz wzial przez 4 dni po jednej tabletce to mogloby sie poprawic?
Z gory dziekuje za odpowiedz!

tryptOfan 

Wysłany: Czw 05 Sty, 2012 18:12   

ponad miesiąc to nie długo , pomógł chociaż?te objawy to nie efekt dzielenia tabletek
tylko ogólnie odstawienne, wydaje mi się że po odstawieniu imao przez jakiś czas
masz obniżony poziom neuroprzekazników w mózgu co powinno się unormować w najbliższym czasie :)

dam

Wysłany: Pon 09 Sty, 2012 19:17   

poprawil troche mi sie humor i chec do dzialania po moklobemidzie, dzieki za odpowiedz!

Odpowiedz do tematu