Ja mam psa, co jest cały owłosiony i jest słodziuchny! Nie no tak serio, to powiem Ci szczerze, że niektóre babki podnieca takie owłosienie obfite. Na pewno jest to uciążliwe mocno, bo jednak źle jest kiedy czegoś jest za dużo i kiedy jest za mało. Skoro dziewczyna Twa akceptowała Ciebie jakim jesteś, to nie wiem dlaczego odstawiłeś ją na bok i wszystkie inne też. No tak, Tobie samemu brak akceptacji samego siebie. Próbowałeś? Zdystansować się do tego?
_________________ "Udajemy tylko,że rozumiemy moce, które nami rządzą" (W.H. Auden)
Moim największym kompleksem są nogi . Mam dziwną skłonność do pękających naczynek. Ciągle mam takie czerwone żyłki, najczęściej na udach. Poza tym ciągłe siniaki. Wystarczy, że delikatnie o coś się stuknę a tu już siniak. Wygląda to koszmarnie. Problem ten wlecze się za mną już bardzo, bardzo dawno. Nie pomagają żadne maści ani tabletki – nic .
W sumie walczę z problemem w ten sposób, że w ogóle nie chodzę w sukienkach – tylko w spodniach . Lato jest dla mnie najgorsze bo pod wpływem słońca te naczynka pękają podwójnie. Nie ma mowy o opalaniu się.
Podobno panowie głównie patrzą na nogi – czyli mam przechlapane .
Ja też mam coś do stóp u pań hehe, no po prostu są niesamowite Czy wy też panowie tak uważacie ?:) No i potwierdzam, nogi również są bardzo interesujące, ale Niko:) Tak jak mówię, małe mankamenty na pewno nie są powodem, żeby twoje nogi nie wydały się interesujące... hmmm mmmmm ojj:D znowu się rozmarzyłem:D:D dobra, już nic nie mówię:P
_________________ "Żyjesz więcej w ciągu pięciu minut przy całkowicie otwartej przepustnicy niż niektórzy w ciągu całego życia"
Mój największy kompleks to chyba ten durny trądzik babka mi codziennie mówi że to paskudnie wygląda i że żadna dziewczyna nie będzie nawet rozmawiac ze mną.
_________________ Liście na Ziemi,Gwiazdy na Niebie Miłość i Serce tylko dla Ciebie :*:*:*:*:*:*:*
Moje uda ^^ mam kompleks, bo moim zdaniem są za grube. i o, twarz: raz, bo na jedno oko powieka opada bardziej, a na drugie troche mniej. i *** krosty, i sztorcowanie mojej twarzy fluidami ^^ w sumie te kompleksy aż takie widoczne nie są więc nie narzekam.