No to teraz jasno wynika, że boisz się straty chłopaka i myślę, że to jest normalna reakcja.
_________________ Ludzie w których oczach widzę szaleństwo, oni rozumieją mnie a ja rozumiem ich, zbyt długo w jednym miejscu nie możemy być, tak nie umiemy żyć
No to staraj się dorównywać jej w tym, w czym uważasz że ona jest lepsza. A tak w ogóle to twój chłopak zna ją?
_________________ Ludzie w których oczach widzę szaleństwo, oni rozumieją mnie a ja rozumiem ich, zbyt długo w jednym miejscu nie możemy być, tak nie umiemy żyć
A może doszukiwanie się wad w "rywalce" bardziej by pomogło?
Widocznie ma wiernych przyjaciół, co się rzadko zdarza. Jeżeli zależy Ci na chłopaku, nie próbuj go kontrolować. Idealny przykład: ex od mojej siostry, miał obsesję na jej punkcie, pilnował, odprowadzał nawet przy najkrótszych dystansach, oczywiście przez komórkę też była ostra inwigilacja. Nieraz słyszałem ich kłótnie, niestety jako młodszy mogłem się tylko przysłuchiwać. Czasami siostra wpadała w histerię ocierającą się o patologię i odbijało się to na całej rodzinie. Jej relacje z byłym pamiętam jako ostro toksyczne, mimo, że nie miała nikogo na boku. Wytrwali ze sobą ostatecznie 3 lata.
Nie popełnij tego samego błędu.
Mi juz przechodza kompleksy. Nie, że jestem teraz zadowolona ze swojego ciala itd. ale mam na to wyrąbane. Jak jest tak jest. Żyje sie dalej.
I co jakiś czas, kiedy czuje, ze znowu zaczyna wracać do mnie ta fala zakompleksionego syfu to po jej odejściu zostaje jeszcze większa pewność i siła na dłużej, ze wszystko spokojnie strawię bez użerania się dodatkowo z tym czymś.
_________________ mój blog...
http://sekrety-karolajny.blog.pl/
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"
Też tak macie że wieczorem przed lustrem wyglądacie przyzwoicie a rano w świetle słonecznym tragicznie ?
W sztucznym świetle każdy wygląda korzystniej, nie widać żadnych tzw niedoskonałości cery. Więc myślę, że większość osób to potwierdzi. Też jak wieczorem się przeglądam, to podobam się sobie bardziej niż za dnia, plusem dziewczyn jest to, że my możemy zamaskować pewne mankamenty.
Co do kompleksów. Zawsze czuje się gorzej, czy to przez wygląd, lub wydaje mi się, że źle się ubrałam. Miewam dni lepsze kiedy mogę przejść przez miasto z myślą, że mam zdanie wszystkich w d., a miewam dni kiedy mam wrażenie, że wyglądam fatalnie i beznadziejnie chociaż jeszcze nie przekroczyłam progu. Wszystko zależy od stanu psychicznego danego dnia, jak mam dobre samopoczucie, mniej uwagi zwracam swoje kompleksy, bo to jedyne czego mi na pewno nigdy nie braknie
_________________ "Miał rację pewien Francuz zauważając: "Jakże słodka jest samotność!" Ale chciałbym mieć przyjaciela, któremu mógłbym to powiedzieć!"
- William Cowper
_________________ mój blog...
http://sekrety-karolajny.blog.pl/
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"
Urthon, zainteresuj się olejem budwigowym. Po nim nie mam żadnego trądziku
_________________ you're not how much money you've got in the bank. You're not your job. You're not your family, and you're not who you tell yourself. You're not your name. You're not your problems. You're not your age. You are not your hopes
kupisz w aptece, a łykasz go zwyczajnie łyżkami jak tran, najlepiej z białym serem. Działa od wewnątrz, blokuje częściowo działanie testosteronu odpowiedzialne za wypadanie włosów i trądzik. btw. baba Budwig miała dostać Nobla za to
_________________ you're not how much money you've got in the bank. You're not your job. You're not your family, and you're not who you tell yourself. You're not your name. You're not your problems. You're not your age. You are not your hopes
Ostatnio zmieniony przez kirises Wto 20 Mar, 2012 14:23, w całości zmieniany 1 raz