Najpierw są kompleksy , później fobia...Choć znam takich ludzi ,którzy nie czują się gorsi a boją się ludzi.
Wszystko jest zależne od człowieka.
U mnie nie zaczęło się od kompleksów ,a od dzieciaków które znalazły sobie kozła ofiarnego.Choć nie pozostałam nim , to kompleksy pozostały ,przezwiska , wspomnienia od których nie mogę się urwać.
_________________ Ave.
Bez odbioru .
Ostatnio zmieniony przez Keisu Wto 08 Lut, 2011 20:11, w całości zmieniany 1 raz
Jeśli miało być to złośliwe Chudy , to sto razy się zastanów zanim coś podobnego napiszesz następnym razem.
Gdyby to , co powiedziałeś było grzeczniejsze , to powiedziałabym jaki był powód dla którego nim byłam i jak udało mi się od tego urwać.
Ale nie zrobię tego ,bo wystarczająco mi już zalazłeś za skórę.
ZoltaKredka, to ktoś, kto odstaje od reszty, dodam, że na minus odstaje od reszty. Są też ci, którzy odstają od reszty, ale na plus i zazwyczaj zostają takimi podwórkowymi bossami. To oczywiście sytuacja czysto z podwórka z dziecięcych lat.
nie wiem jak inni, ale ja zostawałem nim poprzez zachowanie (i to trudno opisać), wygląd, siłe (jej brak), ton głosu i złą wymowę, nieumiejętność wykonywania roznych czynnosci (juz nie mowie o sporcie...), brak wystarczającej ilości pieniędzy, brak zdrowia (odstawanie od rowiensnikow), przez to jak zachowuja sie i co mowia rodzice, brak znajomych lub jakiś znajomy ktorego uwazamy za ok, a inni nie.
jak sie nie dowidzi, niedosłyszy, albo jest sie koślawym. nie wiem jak w srodowisku dziewczyn/dziewczynek to wygląda.
lista jest dłuższa. w dziecinstwie pamietam także brak siły fizycznej i psychicznej, nie bawiłem sie z dziecmi jako ten lider, ten co "zabiera zabawki", tylko ciągle w cieniu. wywracałem sie jak biegłem, noga mnie bolała jak kopłem piłke, ktos rzucił snieżką a mi krew leciała. wszystko sie zbiega. od gimnazjum to ze jestem brzydki, ze zadna na mnie nie poleci nigdy.
i tak dalej :]
edit: nie widziałem tych wyzej postow.
mi to lotto, jestem bezposredni i nie umiem sie inaczej wypowiadać a nie chodziło mi o obrażanie, z reszta wyzej sam na siebie niezle pojechałem ,bo powiedziałem prawde, ale mi to wisi, szczegolnie w necie.
wiec jestem kozłem ofiarnym na tym forum? czemu? to juz odpowiecie sami.