Czym będzie zestresowany? Chyba nie tym, że ma w kieszeni coś, czym może się w każdej chwili obronić przed napastnikami. Po drugie: chyba za dużo się naoglądałeś Mańka Pudzianowskiego i stałeś się wielkim "znawcą" MMA w kilka dni po walce. Ogarnij bardziej temat żebyś wiedział, że MMA to zbyt ogólne pojęcie, które zawiera w sobie masę różnych technik (już sama nazwa mówi "Mieszane sztuki walki"). Co do kursów bardziej skomplikowanych i zarazem skuteczniejszych to Sambo i Krav mega. Jednak bardziej dostępne są ogólne treningi samoobronne bazujące na różnych technikach. Pozdrawiam.
Mało mnie obchodzi ile się interesujesz MMA, skoro proponujesz tę dyscyplinę sportową jako dobry sposób do samoobrony. Co do Pudzianowskiego to zgadzam się, ale on to robi dla kasy, a nie żeby zostać jakimś wielkim mistrzem, a idioci w Polsce się tym podniecają. Sprzedaje swój wizerunek gdzie się tylko da i zapewne doi z tego ładną kasę. Polsat dzięki jego "walkom" zarabia również kupę kasy i interes się kręci.
Wysłany: Pią 10 Wrz, 2010 08:26
Postaraj się ich ignorować. Jeśli to sąsiedzi to nie wydaję mi się, żeby doszło do rękoczynów.
Tak to już jest, że człowiek się do wszystkiego doczepi - 0 tolerancji i wszechobecne chamstwo się szerzy.
Ja mam bardzo szpiczasty nos i do tego dość okrągły łeb więc wyglądam trochę jak Pinokio. Nosem mogę ciąć szkło . Mailem kompleksy z tego powodu tym bardziej że własna matka powtarzała na mój widok "Urodziłam szczura". Ale od kiedy zapuściłem brodę i przytyłem muszę stwierdzić ze jestem całkiem-całkiem. Właściwie to zacząłem lubić swój wygląd. Może to z wiekiem przychodzi?
Wiek: 29 Dołączył: 07 Sie 2009 Posty: 938 Skąd: z nienacka
Wysłany: Sob 11 Wrz, 2010 01:19
nolif3r napisał/a:
Postaraj się ich ignorować. Jeśli to sąsiedzi to nie wydaję mi się, żeby doszło do rękoczynów.
Tak to już jest, że człowiek się do wszystkiego doczepi - 0 tolerancji i wszechobecne chamstwo się szerzy.
Zgadzam się z szanownym Forumowiczem.
Najpierw kumpel walnął jednemu ,to tamten przyprowadził kolegów.
Nas i tak było więcej.
Ale za tydzień na imprezie ,była już masakra.
Mendom tylko podziękować.
P..dole takie sytuacje.
A spór rozwiązała potem rozmowa. He
Tak bardziej na temat.
A ja jaką mam piękną gębe ,a czoło jak neandertalczyk.
Ja nobunaga ,ja pisać na guzikach.
Przepraszam jeżeli ,to kogoś obraziło.
_________________ "Z otumanienia zawrót głowy a,
z niespełnienia ból"