Jak dlamnie wzrost ma duze znaczenie tylko jesli jestem z kims w zwiazku. Ja jako mala osoba lubie miec wyzszych odemnie, nie chcialabym miec faceta na mojej wysokosci.
_________________ Keep talking bitch! you're making me famous
Wysłany: Wto 27 Mar, 2012 21:34
ja mam "aż" 153 cm...
_________________ "Uciekam od tego świata, bo zaczynam uważać, że ten świat jest troszeczkę... nie wiem. Może ja mam inną duszę, może ja powinienem żyć w innej epoce, może ja nie pasuję do tej epoki, może ja nie pasuję do tych ludzi."
_________________ "Czego się boisz? Co jest sumą twoich strachów? Boisz się życia czy pójścia do piachu??"
"Z miliona szos wybrałeś tą którą jade skur** dziś poznasz zaginioną autostradę, twarze białe jak topielce HAHA witamy na dnie bagna !!"
Mam 180 cm i wiem, że może to jeszcze nie jest wzrost powszechnie uznawany za "niski", ale i tak głupio się z nim czuję, bo większość kolegów jest wyższa, jak chodzę po mieście, czy jadę autobusem, to też mam poczucie, że jestem "kurduplem".
Mam 180 cm i wiem, że może to jeszcze nie jest wzrost powszechnie uznawany za "niski", ale i tak głupio się z nim czuję, bo większość kolegów jest wyższa, jak chodzę po mieście, czy jadę autobusem, to też mam poczucie, że jestem "kurduplem".
Tez mam 180cm i uważam, że taki wzrost jest w sam raz(jak dla mnie optymalny)