Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kompleks na punkcie męskości
Autor Wiadomość
mihh 

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Czw 12 Sty, 2012 11:17   

Ze skrajności w skrajność. Myślisz że napakowałbyś się jak pudzian? Nawet gdybyś na tej siłowni spał to by Ci się nie udało bo takie chudziny nigdy w tym sporcie takich efektów nie osiągną. Bądź sobie tym szczypiorem i nie dziw się że wyglądzasz jak dzieciak z gimnazjum.

antyk
Moderator
666

Wysłany: Czw 12 Sty, 2012 19:55   

Coś mi się zdaje, że będziesz kolejnym kandydatem do bana na forum, bo zaczynasz balansować na granicy i prowokować nie tylko w tym temacie (pierwszy się tu odniosłeś do moich słów i to tekstem "to rusz dupę"). Masz jakiś problem z moim wyglądem? Niech Cię nie obchodzi (zwłaszcza, że mi się podoba), lepiej już nie komentuj moich postów, ani tu, ani w żadnym innym temacie, jeśli masz to robić w taki sposób.
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

mihh 

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Czw 12 Sty, 2012 21:46   

No pan antyk widzę z braku argumentów z groźbami wyjeżdża, cóż tutaj przynajmniej możesz. Rób tam sobie co chcesz.

----------------------------------

To nie groźba, to zapowiedź przyszłych wydarzeń w razie gdybyś dalej prowokował i w taki sposób "dyskutował" ze mną lub innymi użytkownikami. To zawsze kończy się kłótnią, a kłótnie z wyzwiskami i obrażaniem najczęściej ostrzeżeniami/banami :-)

Matthias 

Wysłany: Pią 13 Sty, 2012 08:37   

Szczerze nie wiem o co chodzi :) Chyba w tym przypadku nie chodzi o pieniądze? ;) Tak czytając te ostatnie, wypowiedzi, nie zauważyłem jakiejś wielkiej obrazy ze strony mihh, napisał może czasem ostro, to co myśli, ale żeby od razu grozić za to banem?

A wracając do tematu, ciągle nie wiem co to znaczy być prawdziwym facetem? ;)

Knór_rozpłodowiec 

Wysłany: Czw 19 Sty, 2012 22:24   

Antyk, chudość rządzi :D Popatrz; Dave Gahan był chudy, a ile lasek wyrywał.

aanniiaa 

Wysłany: Pon 06 Lut, 2012 22:40   

Mnie jako fobiczkę urzekają faceci, którzy nie są i nie próbują być w centrum uwagi, a mimo wszystko potrafią przyciągnąć tę uwagę. Dla mnie męskość to przede wszystkim indywidualizm i niezależność. Niemęskość - brak własnego zdania i ciągłe przytakiwanie. Nieśmiałość nie ma tu nic do rzeczy.

...a tak na marginesie - mężczyzna nie musi być umięśniony - to nie te czasy kiedy facet biegał za mamutem dźwigając maczugę. Osobiście wolę szczupłych facetów (nadmierna muskulatura mnie brzydzi). Jeśli chodzi o estetykę i wymagania dzisiejszych czasów to zdecydowanie stawiam na zadbane białe zęby, a co za tym idzie znajomość obsługi nitki dentystycznej :roll:

Matthias 

Wysłany: Wto 07 Lut, 2012 18:26   

aanniiaa napisał/a:
Mnie jako fobiczkę urzekają faceci, którzy nie są i nie próbują być w centrum uwagi, a mimo wszystko potrafią przyciągnąć tę uwagę. Dla mnie męskość to przede wszystkim indywidualizm i niezależność. Niemęskość - brak własnego zdania i ciągłe przytakiwanie. Nieśmiałość nie ma tu nic do rzeczy.

...a tak na marginesie - mężczyzna nie musi być umięśniony - to nie te czasy kiedy facet biegał za mamutem dźwigając maczugę. Osobiście wolę szczupłych facetów (nadmierna muskulatura mnie brzydzi). Jeśli chodzi o estetykę i wymagania dzisiejszych czasów to zdecydowanie stawiam na zadbane białe zęby, a co za tym idzie znajomość obsługi nitki dentystycznej :roll:

Wypisz wymaluj ja ;) No może poza białymi zębami, ale to nie z mojej winy ;)

Hmm w sumie to tak mi się przypomniało, że nikt mi nie odpowiedział na pytanie co to znaczy być facetem, i bycie męskim? :)

McNulty 

Wysłany: Wto 07 Lut, 2012 18:38   

Musisz płakać na Predatorze.

Moje motto: "Gorączka jest najlepszym filmem w historii."

Odpowiedz do tematu