Ze skrajności w skrajność. Myślisz że napakowałbyś się jak pudzian? Nawet gdybyś na tej siłowni spał to by Ci się nie udało bo takie chudziny nigdy w tym sporcie takich efektów nie osiągną. Bądź sobie tym szczypiorem i nie dziw się że wyglądzasz jak dzieciak z gimnazjum.
Coś mi się zdaje, że będziesz kolejnym kandydatem do bana na forum, bo zaczynasz balansować na granicy i prowokować nie tylko w tym temacie (pierwszy się tu odniosłeś do moich słów i to tekstem "to rusz dupę"). Masz jakiś problem z moim wyglądem? Niech Cię nie obchodzi (zwłaszcza, że mi się podoba), lepiej już nie komentuj moich postów, ani tu, ani w żadnym innym temacie, jeśli masz to robić w taki sposób.
_________________ Do Sztokholmu wpływa prom
Ćpuny cieszą się z daleka
To Polacy wiozą amfę
Już pół miasta na nią czeka
No pan antyk widzę z braku argumentów z groźbami wyjeżdża, cóż tutaj przynajmniej możesz. Rób tam sobie co chcesz.
----------------------------------
To nie groźba, to zapowiedź przyszłych wydarzeń w razie gdybyś dalej prowokował i w taki sposób "dyskutował" ze mną lub innymi użytkownikami. To zawsze kończy się kłótnią, a kłótnie z wyzwiskami i obrażaniem najczęściej ostrzeżeniami/banami
Szczerze nie wiem o co chodzi Chyba w tym przypadku nie chodzi o pieniądze? Tak czytając te ostatnie, wypowiedzi, nie zauważyłem jakiejś wielkiej obrazy ze strony mihh, napisał może czasem ostro, to co myśli, ale żeby od razu grozić za to banem?
A wracając do tematu, ciągle nie wiem co to znaczy być prawdziwym facetem?
Mnie jako fobiczkę urzekają faceci, którzy nie są i nie próbują być w centrum uwagi, a mimo wszystko potrafią przyciągnąć tę uwagę. Dla mnie męskość to przede wszystkim indywidualizm i niezależność. Niemęskość - brak własnego zdania i ciągłe przytakiwanie. Nieśmiałość nie ma tu nic do rzeczy.
...a tak na marginesie - mężczyzna nie musi być umięśniony - to nie te czasy kiedy facet biegał za mamutem dźwigając maczugę. Osobiście wolę szczupłych facetów (nadmierna muskulatura mnie brzydzi). Jeśli chodzi o estetykę i wymagania dzisiejszych czasów to zdecydowanie stawiam na zadbane białe zęby, a co za tym idzie znajomość obsługi nitki dentystycznej
Mnie jako fobiczkę urzekają faceci, którzy nie są i nie próbują być w centrum uwagi, a mimo wszystko potrafią przyciągnąć tę uwagę. Dla mnie męskość to przede wszystkim indywidualizm i niezależność. Niemęskość - brak własnego zdania i ciągłe przytakiwanie. Nieśmiałość nie ma tu nic do rzeczy.
...a tak na marginesie - mężczyzna nie musi być umięśniony - to nie te czasy kiedy facet biegał za mamutem dźwigając maczugę. Osobiście wolę szczupłych facetów (nadmierna muskulatura mnie brzydzi). Jeśli chodzi o estetykę i wymagania dzisiejszych czasów to zdecydowanie stawiam na zadbane białe zęby, a co za tym idzie znajomość obsługi nitki dentystycznej
Wypisz wymaluj ja No może poza białymi zębami, ale to nie z mojej winy
Hmm w sumie to tak mi się przypomniało, że nikt mi nie odpowiedział na pytanie co to znaczy być facetem, i bycie męskim?