Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Komisja wojskowa, a wygląd
Autor Wiadomość
taki 

Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 13:26   Komisja wojskowa, a wygląd

Czy orientuje się ktoś czy można trafić na jedynie kilka osób? Czy jednak każdy wstawić się musi w konkretnym dniu i wtedy wiadomo, że będzie pełno ludzi? Jestem niemal pewien, że nie pójdę od razu i siłą mnie doprowadzą. Po prostu boję się i wstydzę iść, głównie przez to, że od dziecka mam trudności w nawiązywaniu kontaktu z innymi osobami i niezbyt miło wspominam czasy szkolne, do tego dochodzą problemy z wyglądem od mniej więcej 5 klasy (teraz przede wszystkim dlatego nie chcę iść).

Michał 

Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 13:42   

Każdy ma dzień i godz będzie niestety dużo osób tak sadze
jak u mnie
powiem tobie ze ja bylem w grupie ok 10 osobowej
gdzie większość to takie koksy ze tak to ujmę a ja
jak Kubuś Puchatek nie muszę nie mówić chyba więcej co ??
dziwnie się czułem przy nich zwłaszcza ze trzeba się rozebrać do bielizny
i kisz jak nie wiem co

a na komisje musisz iść bo przyjadą po ciebie konkretnie policja wezmą ciebie silą i jeszcze kare dostaniesz

Wisła Kraków

Trzej Królowie Wielkich Miast ŚLĄSK WISEŁKA LECHIA GDAŃSK

taki 

Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 13:51   

Szkoda, myślałem, że mogę przyjść na ostatnią chwilę.... a dużo pytań zadają? Jeżeli o coś pytają, to raczej z daleka, że wszyscy słyszą czy podchodzą do każdego?

Michał 

Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 14:09   

jest komisja ilość osób zazwyczaj kobiety
i jeden lekarz który prowadzi ciebie nazwijmy to torem
waga wzrost u mnie było czy z penisem wszystko gra
lekarz przekazuje komisji wyniki i dostajesz kategorie

i jesteś ty sam lekarz i komisja bez świadków więc nie powinien nikt wejść

Wisła Kraków

chudy2001 

Ostrzeżeń:
 2/3/4
Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 14:15   

ja niestety musiałem siedziec z wieloma osobami ktorzy jechali po mnie, kategorie jaką dostane, M - mięso armatnie itd oczywiscie piłem w tym czasie, ale fuks bo miałem jednego kolege, reszta jechała po mnie bo to znajomi z gim, ktorzy nie trawili mnie, a nieznajomi przytakiwali im, bo silniejsi. nie wspominam dobrze, choc dostałem A.

Michał 

Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 14:17   

jesteśmy w podobnym wieku to powiem Tobie nie liczni dostawali inna kategorie niż A
swoją drogą ta komisja potrzebna jak psu buda
nie ma co
to i tak pic na wodę fotomontaż

Wisła Kraków

Mechatronik 

Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 22:32   

Ja miałem komisję w zeszłym roku i nie było tak strasznie, wszyscy dostawali A, chyba że przynieśli historię choroby, niestety badany byłem razem z dwoma innymi chłopakami, wchodziliśmy do lekarza trójkami, ale jakoś poszło, poza tym dużo tych badań nie było.

pan bulimia
[Usunięty]

Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 22:41   

Ja wspominam to tak. Ci co się ze mnie śmiali na komisji ze ktoś kto waży 48 kilo zginie od pierwszego strzału mieli ze sobą papiery oraz historie choroby. Panowie na co dzień jeździli na deskorolkach i uprawiali parkour. Widać kto się bał wojny;P

Dostałem A i byłem dumny;P

Mechatronik 

Wysłany: Sob 22 Sty, 2011 18:47   

To, że mało ważysz wcale nie znaczy że musisz być słaby, ja dostałem A, ale nie zrobiło to na mnie specjalnego wrażenia.

pan bulimia
[Usunięty]

Wysłany: Sob 22 Sty, 2011 22:19   

Tzn. nie chodzi o wrażenie. Po prostu uważam że Ci co teraz głośno krzyczą w trakcie wojny będą uciekać albo bezmyślnie ginąć. Wole mieć A i się do czegoś przydać nić udawać chorego, to tyle.

mateo90 

Wysłany: Nie 23 Sty, 2011 13:34   

U mnie na komisji, nawet chłopaki z astmą dostawali A :)
Ja miałem niestety taki termin, że byłem sam - nikogo znajomego. Denerwowałem się tak, że podczas ważenia cały się trząsłem :)
A żeby było trochę zabawniej, to do moich długich włosów założyłem jeszcze koszulkę z pacyfą.
Oczywiście dostałem A.

— Fryderyk Nietzsche

chudy2001 

Ostrzeżeń:
 2/3/4
Wysłany: Nie 23 Sty, 2011 15:45   

astma to nic, bo ja tez mam.

Karolek 

Wysłany: Pon 24 Sty, 2011 08:02   

Kurcze boje się a muszę się tam stawić najlepiej w tym roku....

Stojąc naprzeciwko świata miała nie łapać nas trema

Podnieś ręce do góry, może nie zaczną strzelać

Mechatronik 

Wysłany: Pon 24 Sty, 2011 11:08   

Dla tych, którzy chcą trochę odwlec stawienie się na komisję jest pewne wyjście. Wojsko na nas oszczędza, więc pierwsze wezwanie przeważnie przychodzi listem zwykłym - można je zlekceważyć, bo na samym wezwaniu na dole jest napisane, że powinno przyjść listem poleconym, no ale zwykły jest tańszy. Drugie wyjście - kilka, chyba 3 razy można nie stawić się na wezwanie przysłane listem poleconym, ale za czwartym razem, ktoś kto się nie stawi traktowany jest jak dezerter i przyjeżdża nie policja, a żandarmeria i doprowadza gościa.
Ja jednak polecam stawić się w pierwszym terminie, tylko później niż jest to napisane na wezwaniu, ta godzina nie musi być sztywno przestrzegana. Warto przyjść później, bo jest szansa, że już dużo osób będzie zbadanych i niewielu już będzie czekało, albo nawet będzie to tylko kilka osób.

antyk
Moderator
666

Wysłany: Pon 24 Sty, 2011 23:41   

To nasze żałosne wojsko jeszcze nie jest zawodowe? Mój brat, rocznik 1992, żadnego wezwania nie dostał, a ma skończone 19 lat... to do jakiego rocznika oni wzywają? :lol: Ten kraj jest naprawdę niedorobiony... już od tylu lat trąbią o wojsku zawodowym, a tu proszę, dalej męczą ludzi komisjami :roll: :mrgreen:
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

Odpowiedz do tematu