Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Diastema - czy naprawdę jest taka zła?
Autor Wiadomość
ZoltaKredka 

Wysłany: Pon 20 Gru, 2010 15:32   

bardzo nieciekawie :-|

chudy2001 

Ostrzeżeń:
 2/3/4
Wysłany: Pon 20 Gru, 2010 15:57   

jestes inny, to jestes odrzucony, spoleczenstwo zawsze znajdzie w Tobie cos gorszego, więc tacy indywidualisci z wyboru lub przymusu, są po prostu w ich oczach gorsi, nawet nie maja ochoty poznac ich głębiej, a dopiero wtedy mozemy mowic czy człowiek jest wartosciowy. nie mozna przeciez generalizowac i wszystkich ludzi wrzucac do jednego worka.

Mechatronik 

Wysłany: Pon 20 Gru, 2010 17:23   

Mnie nie bardzo inni chcą poznawać, bo z mało kim mam coś wspólnego, a ja tych, których znam, znam na tyle, żeby nie chcieć ich poznawać głębiej, błędne koło.

ZoltaKredka 

Wysłany: Wto 21 Gru, 2010 11:04   

co do moje diastemy to nic z nią nie robię
zebrałam numery do stomatologów i niech czekają, jak przypomnę sobie o tym to już mam
teraz jakoś mam większe "problemy" :-?

Mechatronik 

Wysłany: Wto 21 Gru, 2010 21:01   

Dobra decyzja, naturalna, niepoprawiana uroda jest najlepsza.

Flakomat 

Wysłany: Czw 04 Sie, 2011 12:09   

Dla mnie to było straszne, na szczęście ta szpara już znikła, bo nosiłam aparat ortodontyczny. Przez tą krzywiznę nie śmiałam się całą buzią, nawet jak mówiłam, to tak żeby jak najmniej otworzyć usta.

ZoltaKredka 

Wysłany: Czw 04 Sie, 2011 12:54   

nikt jakoś u mnie nie zwraca na to uwagi ja też nie xD
Flakomat, koleżanka widzę nowa na forum więc witam :)
Ostatnio zmieniony przez ZoltaKredka Czw 04 Sie, 2011 12:56, w całości zmieniany 2 razy  

agnieszka0412 
Tralalala

Wysłany: Czw 04 Sie, 2011 12:56   

Miałam, ale zęby się z czasem zeszły, chwała Bogu :D

Matthias 

Wysłany: Czw 04 Sie, 2011 19:00   

Eee ja to takich szczelin mam kilka :) Niestety, pewnie to też przekłada się na nie zawsze wyraźną mowę. Ogólnie sam wygląd zębów mi nie przeszkadza, tylko właśnie to że czasem mam wrażenie że mówię niewyrazie, i te wszystkie sz itp., Masakra :) W sumie myślę nad aparatem ortodontycznym, może kiedyś go założę, ale w tym momencie szanse na to są małe więc akceptuję to co jest.

Anita1055 

Wysłany: Czw 04 Sie, 2011 19:38   

Również posiadam przerwę między jedynkami, jest ona całkiem pokaźna i niestety nie zmniejsza się. Nie miałam na szczęście z tego powodu żadnych kompleksów, ani nie zastanawiałam się nad usunięciem tej szczeliny dopóki nie wspomniała o tym dentystka. Wtedy dopiero zaczęłam o tym myśleć, ale zdecydowałam że tego nie zrobię. Po części dlatego że mi nie zawadza, a po części że podobało mi się, że nikt ze znanych mi osób takiej nie ma :-P , a może po części dlatego, że mi się nie chciało ;-) .

bananowy_joe 

Ostrzeżeń:
 5/3/4
Wysłany: Czw 25 Sie, 2011 00:26   

może to zabrzmi dziwnie ale diastema u dziewczyny wydaje mi się cholernie seksowna.

ZoltaKredka 

Wysłany: Czw 25 Sie, 2011 00:33   

bananowy_joe napisał/a:

może to zabrzmi dziwnie ale diastema u dziewczyny wydaje mi się cholernie seksowna.

taka odpowiedź mi się podoba xD

bananowy_joe 

Ostrzeżeń:
 5/3/4
Wysłany: Czw 25 Sie, 2011 12:33   

ZoltaKredka napisał/a:
bananowy_joe napisał/a:

taka odpowiedź mi się podoba xD

gdybyś wiedziała jakim jestem trolem to byś się tak nie szczerzyła :-)

ZoltaKredka 

Wysłany: Czw 25 Sie, 2011 13:56   

bananowy_joe napisał/a:

gdybyś wiedziała jakim jestem trolem to byś się tak nie szczerzyła :-)

to nie ma akurat nic do rzeczy :) jest to mało istotne

Odpowiedz do tematu