Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 21:15 Czy macie wrażenie...?
Czy macie wrazenie, ze glownie z powodu Waszego kompleksu nie chce sie wam wyjsc z domu, bo boicie sie, ze ludzie tylko go zauwazaja?? Ja tak czesto mam
_________________ Po każdej burzy wychodzi słońce;)
Ja mam tak dlatego przed jakim kolwiek wyjściem szykuje się około 30 min by jak najładniej wyglądać.
_________________ Mondays I sleep away
Tuesdays I lay awake
Wednesdays, they are the worst
Thursdays I reminice
Fridays I see your face
And I can't breathe
również jak Jack, ostatnią rzeczą dla mnie przed wyjściem jest skontrolowanie się w lustrze...ale nie mam aż jakichś wielkich kompleksów aby wstydzić się wyjść z domu
Nigdy o tym nie myslalem, bardziej staram sie opanowac wlasne nastawienie i mysli jak wyglad. Nigdy mi to do glowy nie przyszlo, moze nie jest ze mna tak zle
_________________ Jeśli chcesz być tam, gdzie nigdy nie byłeś, musisz iść drogą, którą nigdy nie szedłeś.
Jeśli chcesz osiągnąć to, czego nigdy nie miałeś, musisz robić to, czego nigdy nie robiłeś.
Ja mam tak nawet jak juz wyjde z domu...i ide przez miasto chodnikiem....mysle o swoich kompleksach caly czas....jak ktos idzie na przeciwko mnie to az dziwnie mi sie stawia kroki....to chyba stres...;(
_________________ Po każdej burzy wychodzi słońce;)
Na pewno, mam to samo. Staram się przełamywać, kiedyś w ogóle np. nie patrzyłem ludziom w oczy, teraz jescze nie potrafię tak długo, zwłaszcza do kobiet, ale staram się myknąć wzrokiem i utrzymać go jak długo się da. Mówię tutaj o przechodzeniu koło kogoś obok na ulicy.
_________________ "Żyjesz więcej w ciągu pięciu minut przy całkowicie otwartej przepustnicy niż niektórzy w ciągu całego życia"