Ja sobie dzisiaj szłam ulicą i tak się przyglądałam ludziom i wszyscy mi się wydawali tacy piękni i szczęsliwi. No i się porównuje z tymi wystilizowanymi pięknościami, i zazdroszcze, że aż mi wstyd. No i żeby tak wyglądać trzeba kupe kasy w to włożyć. I tak się zastanawiam skad oni wszyscy ją biorą. No i to i że im się chce tak aż angazować w swój wygląd.
Jeszcze się ciągle zasatanawiam czy dobrze wyglądam. No i na lustra też zwracam uwagę
ja wogłle prawie nie chodze po moim mieście - nie nawidzę go szczerze, bo gdziekolwiek
bym nie poszedł to miejsce mojej okropnej przeszłości, a zresztą w tej dziurze zawsze jest możliwośc spotkania bandy chamów która cię zaczepi i zwyzywa.
W innych miastach czuję sie o wiele swobodniej(nikt mnie tam nie zna)
Ja tam nie mam z tym problemu wyjście zajmuje mi minute i w 90 % przypadków ide w wolnym czasie na żwirownie poskakać. Na miasto wychodze tylko do szkoły ewentualnie gdzieś na domówke na 2 koniec miasta ale obecnie już jakoś nawet na te domówki przestaje chodzić bo poprostu zamulam
_________________ "Czego się boisz? Co jest sumą twoich strachów? Boisz się życia czy pójścia do piachu??"
"Z miliona szos wybrałeś tą którą jade skur** dziś poznasz zaginioną autostradę, twarze białe jak topielce HAHA witamy na dnie bagna !!"