To super masz, ja bym na Twoim miejscu tego nie zaprzepaścił. Możesz robić wszystko po trochu i się od niczego nie uzależniać To nie masz fobii społecznej?
a co ma jedno z drugim wspólnego? taki mam charakter, że wszystko mi się nudzi dosyć szybko. Fobii jako takiej nie mam, ale do końca normalny to ja nie jestem , obcowanie z ludźmi na dłuższą metę męczy mnie.
Ostatnio zmieniony przez marcin Wto 07 Cze, 2011 08:56, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 21 Dołączył: 21 Maj 2011 Posty: 241 Skąd: 20 km od BB
Wysłany: Wto 07 Cze, 2011 18:38
marcin napisał/a:
a co ma jedno z drugim wspólnego?
Jeśli chodziło Ci o związek fobii z nałogami, to z Twojej wypowiedzi wynikało, że nie masz z czym walczyć, a skoro tak to albo nie masz fobii, albo nie chcesz z nią walczyć, stąd pytanie o to, czy ją masz a miałeś ją?
"alkohol mnie zabija, tak mi spada reputacja na miescie, co ja w ogole wygaduje..."
To Chudy idź porozwalaj kilku gangsterów, od razu respect bedzie
_________________ I get knocked down, but I get up again. You,re never gonna keep me down! ;-P
U mnie nałogi stają się mniej intensywne gdy wzrasta depresja. Wtedy w ogóle nie chce mi się siedzieć przy komputerze. Można by z tego wyciągnąć pozytyw, ale nie mam sił
_________________ Do you not cross the border line
Between good and evil?
You got to find your own state of mind
You’re reaching out for another world
A place where dreams come true
A place to create, a mental atmosphere [Cosmic Gate - Mental Atmosphere]
Wiek: 21 Dołączył: 21 Maj 2011 Posty: 241 Skąd: 20 km od BB
Wysłany: Pon 13 Cze, 2011 02:12
U mnie przeważnie zaczynają depresję. Dzisiaj wyszedłem z 2tygodniowej deprechy, ale zobaczę co będzie z rana. Przeważnie wieczorem jest lepiej niż z rana. A co pomaga Ci wyjść z depresji? Czy może czekasz aż sama przejdzie? Ja przeważnie walczę, na siłę szukam pozytywów, czasem tylko mnie to bardziej przybija, ale czasem po oglądnięciu czegoś, albo po prostu wzięciu się w sobie w garść wychodzę z tego. Dzisiaj oglądnąłem sobie 13 odc. welcome to NHK i właśnie on mnie natchnął i tak jakbym znowu zrozumiał, że warto żyć.
_________________ I get knocked down, but I get up again. You,re never gonna keep me down! ;-P
Z depresji mogą wyciągać bardzo różne rzeczy Ja na przykład miałem dołek tak od soboty. Wczoraj jednak położyłem się na kilka godzin, słuchałem w kółko jednej bardzo mrocznej płyty... i przeszło
Trwale wyleczyć może chyba jednak tylko ustanowienie silnej, niezachwianej samooceny. Tak przypuszczam, bo to jest to z czym głównie mam problem
_________________ Do you not cross the border line
Between good and evil?
You got to find your own state of mind
You’re reaching out for another world
A place where dreams come true
A place to create, a mental atmosphere [Cosmic Gate - Mental Atmosphere]