Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pomysł dla wszystkich uzależnionych od alkoholu, etc
Autor Wiadomość
Makaron 

Wysłany: Sob 10 Sty, 2009 18:42   

coś w tym pomyśle jest, bo nakupiłam sobie piwska, ale jeszcze nie skonsumowałam, bo zajęta jestem forum;)

Kazimierz Matan

manu 
Infinita Tristeza

Wysłany: Sob 10 Sty, 2009 19:18   

To stąd taka aktywność na forum? :-D

Undercia 

Wysłany: Sob 10 Sty, 2009 20:26   

:evil:
Ostatnio zmieniony przez Undercia Czw 12 Mar, 2009 18:18, w całości zmieniany 1 raz  

Skorpion 

Wysłany: Nie 11 Sty, 2009 16:07   

Niestety każde uzależnienie w ostateczności wykańcza człowieka, choćby na pozór nie szkodziło jego zdrowiu, psychice, kieszeni, rodzinie i tak dalej.

Oczywiście jest sprawą dyskusyjną, jak bardzo można się uzależnić od forum, ale z pewnością jest to możliwe, a tym bardziej gdy ktoś nie ciągnie do ludzi w realu.

Byłem kiedyś czołowym użytkownikiem (potem adminem) forum zawodowego, przez rok napisałem ponad 2 tys. postów, każdy prawie dzień zaczynałem od przejrzenia nowych wiadomości, dziewczynie opowiadałem co ludzie tam piszą itd. W końcu poróżniłem się z innymi adminami na tle nadużywania uprawnień (ale oczywiście pod spodem chodziło o popularność) i zostałem praktycznie wykluczony. I od razu mi uzależnienie przeszło. Mimo że mam jeszcze na tym forum konto, to do dzisiaj tam nie wszedłem, a minęły prawie 2 lata.

Dzikuska 

Wysłany: Pon 12 Lip, 2010 11:24   

pomysł może i dobry, tylko, że nie wiem dlaczego ale jak próbuję coś napisać to często jest tak, że mimo iż byłam zalogowana to tak jakby mnie wylogowywało i ponownie kazało się zalogować, a caly tekst przepada. Więc efekt jest odwrotny. Ogarnia mnie wściekłość i wychodzę np. na papierosa...

plamka123 

Ostrzeżeń:
 5/3/4
Wysłany: Pon 12 Lip, 2010 15:42   

na alkoholu i narkotykach się nie znam ale jeśli chodzi o tabletki to najlepiej zamiast wziąć tabletkę iść na basen , na tance, czymś się zająć ,pobiegać sobie , ale nie siedzieć w domu:P
i nie na forum bo siedzenie na forum nie uchroni człowieka przed wzięciem leków zwłaszcza ze siedzi w domu i ma leki pod ręką.Lepiej wyjść z domu i nie zabierać z sobą tabletek.

Karen 

Wysłany: Pią 16 Lip, 2010 02:37   

plamka123 napisał/a:
na alkoholu i narkotykach się nie znam ale jeśli chodzi o tabletki to najlepiej zamiast wziąć tabletkę iść na basen , na tance, czymś się zająć ,pobiegać sobie , ale nie siedzieć w domu:P

Ja bym na basen poszła, ale się wstydzę i musiałabym się ubrać w habit, dokładnie, szczelnie się zakryć a w bezludne miejsca też można pójść, ale wcale mnie to nie cieszy :-(

puszek4565 

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Pią 04 Mar, 2011 17:13   

to nie
Ostatnio zmieniony przez puszek4565 Pon 07 Mar, 2011 13:20, w całości zmieniany 1 raz  

freye 

Wysłany: Pią 04 Mar, 2011 17:41   

Uhm, kiepski żart jak na forum, na którym część osób pisała, że jest DDA... Po paru się nie chce? Niektórym i dwa tygodnie picia pod rząd nie starcza.

puszek4565 

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Sob 05 Mar, 2011 00:19   

-brak tekstu
Ostatnio zmieniony przez puszek4565 Pon 07 Mar, 2011 13:21, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu