Muszę ciągle patrzeć, czy nie mam czegoś w skrzynce. Muszę ciągle sprawdzać, czy ktoś czegoś nie pisał na jakimś portalu... Siedzę wiecznie przy kompie. Nieważne, czy robię coś kreatywnego czy nie. Całe szczęście że mam jakiś dziwny organizm, i mimo niezdrowego trybu życia, mam niedowagę a nie nadwagę... Uwielbiam jeść kanapki podgrzane na patelni. Chrupiące z szynką serem i pomidorami. Ja mogę ich zjadać tony : P To chyba też uzależnienie... Na szczęście od czasu do czasu wychodzę na spacery. To mnie ratuje.
Wysłany: Sob 17 Wrz, 2011 22:47
Jestem uzależniona od ludzi
Podejrzewam, że na ten nałóg cierpi 99,99% ludzkości.
Są na to jakieś leki? Terapia? Nic nie ma
Ja permanentnie jestem na głodzie.
chyba moge powiedzieć to samo.;/
od czasu kiedy zauważylam że moje stany depresyjne to problem - zaczęłam mieć "głód" tego samego typu ;/
chyba wolalabym być uzależniona tylko od pizzy hehehe a nie od ludzi
_________________ mój blog...
http://sekrety-karolajny.blog.pl/
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"
Postanawiam się zwierzyć z mojej porażki.
Zanim dowiedziałam się, że mam fobię społeczną, miałam depresję właśnie fobią wywołaną.
Byłam uzależniona od leków. jesli jest jakaś bratnia dusza w tym temacie to chętnie pogadam. Tu jest dużo do analizowania, a ja lubię analizować.
Korzyści żadnych z tego typu używek (chyba, ze chwilowe), a z problemami zdrowotnymi borykam się do teraz.
teraz jestem można powiedziec wolna. Z uzaleznień pozostał mi internet ; D , herbata czarna w masowej ilosci i słodycze. O kawie nie ma mowy, bo mam słabe serce. Moze kiedyś..
_________________ Sometimes when I'm alone
I wonder aloud
If you're watching over me
Some place far abound
I must reverse my life
I can't live in the past
Then set my soul free
Belong to me at last
Palę dużo papierosów, jak znaczna część ludzi, piję rzadko, ale jak już to w ilościach hurtowych, mam słabość do hazardu, ale to na szczęście blkouje fobia.
Poza tym, słodycze. Zawsze, wszędzie i w każdej ilości, nie jem, tylko żrę na potęgę.
crystalcastle, o lekach mogę Ci trochę napisać. Sam łykałem tramal w ilościach hurtowych, ale przestałem. Jak coś, to PW
internet, okaleczanie się, obgryzanie skórek+paznokci, rozdrapywanie ran, papierosy, mandarynki, muzyyyka zawsze, słodycze, chyba tyle
_________________ Chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu Twojej świadomości, bezpowrotnie. Chciałabym przez judasze oczu Twoich łagodnych spojrzeć kto tam, kto jest w środku.
Ostatnio zmieniony przez slowdeath Nie 20 Lis, 2011 13:19, w całości zmieniany 1 raz