co sadzicie o marihuanie? palicie? to bardzo dobre naturalne lekarstwo na depresje, w sumie same pozytywy...żadna inna używka tak nie działa, maria po prostu jest dobra...polecam film the union jeśli masz jakieś wątpliwości Gość
Paliłem, ale już nie palę. Przykre doświadczenia (oj bardzo, właściwie zniszczone życie...) plus coraz silniejsze lęki. To mi dała trawa. Nie chcę od niej już niczego
_________________ Do Sztokholmu wpływa prom
Ćpuny cieszą się z daleka
To Polacy wiozą amfę
Już pół miasta na nią czeka
? Ja mam jakieś wątpliwości?
Samej zdarza mi się zapalić. Nie widzę nic w tym złego, jeżeli ma się umiar i nie robi się tego codziennie. Można się oderwać na jakiś czas od rzeczywistości i pośmiać się. Maryśka jest pozytywna dopóki nie stajemy się na nią znieczuleni i sięgamy po coś mocniejszego. Ostatnio paliłam coś podobnego do trawy, daje te same rezultaty i jest legalne.
_________________ 'I widzę od lat nieprzerwanie podróbkę szczęścia z fabryki na Tajwanie.'
Nigdy nie paliłam mari, ale bardzo chciała bym spróbować jak to smakuje.
Ale jestem przeciwna legalizacji w polsce..
_________________ Każdy na początku wierzy, że jest dla niego plan. Ja do końca pragnę spełnić go, chociaż cenę znam.. Więc nie martw się, uśmiechnij się! Nie jest tak źle, nie tylko Ty dotykasz dna, by znów odbić się!
to jakaś aluzja do mnie nawet się w tym temacie nie wypowiedziałem bo nie rozumiem
To sie samo tak robi jakoś Ja tam np widze swój Nick
_________________ Każdy na początku wierzy, że jest dla niego plan. Ja do końca pragnę spełnić go, chociaż cenę znam.. Więc nie martw się, uśmiechnij się! Nie jest tak źle, nie tylko Ty dotykasz dna, by znów odbić się!
Och marihuana - cudowne czasy LO
Powiem tak - ów specyfik nie jest mi obcy . Miałam w klasie gościa, który trudnił sie dilerką i można było pokosztować wszystkiego.
W moim wypadku na kosztowaniu się skończyło ale marihuanę nie wspominam zbyt miło. Podobnie jak antyk wspominał jakieś takie leki miałam po trawie
Może takie, że idąc na haju po ulicy myślałaś, że Cię policja zgarnie? Bo ja to w tym doszedłem do paranoi... nawet widziałem śledzących mnie tajniaków, gdy byłem najarany i gdzieś się szwendałem
_________________ Do Sztokholmu wpływa prom
Ćpuny cieszą się z daleka
To Polacy wiozą amfę
Już pół miasta na nią czeka
Nigdy nie paliłam mari, ale bardzo chciała bym spróbować jak to smakuje.
Też bym chciała kiedyś spróbować Pojadę do Holandii i zajaram kiedyś
_________________ 'Samotna jak wilk żyjący w stadzie' - teraz szczęśliwa jak Wilczyca żyjąca z ukochanym Wilkiem
"Człowiek jest z natury istotą społeczną, kto zaś nie potrafi żyć w społeczności albo wcale jej nie potrzebuje (...) albo jest bestią albo bogiem" - Arystoteles
jak sobie pomyśle o tym zapachu to mnie skręca, nie ma przyjemniejszego na całym świecie wolałbym 10g marii niż cysterne najlepszej wódki po paleniu faza jest tak zarąbiście optymistyczna, nie to co po alko, zapale i od razu uśmiech na twarzy
jak sobie pomyśle o tym zapachu to mnie skręca, nie ma przyjemniejszego na całym świecie wolałbym 10g marii niż cysterne najlepszej wódki po paleniu faza jest tak zarąbiście optymistyczna, nie to co po alko, zapale i od razu uśmiech na twarzy
Ej, weź nie reklamuj tak bo to w końcu narkotyk jest