Jak masz dobre palenie i nie jesteś takim łbem co jara aż mu oczy świecą to 10g na pół roku spokojnie wystarczy. Zawsze chce mi się śmiać jak słyszę że ktoś się chwali że 5 pękła w 1 nockę.
Piątka na dwie - trzy osoby, na cała noc to w sam raz jak chce sie miec faze ;p
Ale marihuana nie jest dla mnie, podejrzewam że tak jak dla większości tutaj, daje nieziemskie poczucie spokoju i luzu ( a wiekszosci tutaj tego chyba brakuje ) i dlatego staram się tego unikać bo mozna sie latwo uzależnić.
Piątka na dwie - trzy osoby, na cała noc to w sam raz jak chce sie miec faze ;p
Albo musisz dużo jarać kolego, albo ciągniesz siano jakieś i masz fazy od dymu.
Rzadko pale, a zazwyczaj mam od innych osob, a nie ciagle od jednej, wiec nie ma mozliwosci abym stale palil jakies gowno, ale mniejsza, nie mam zamiaru na ten temat sie sprzeczać
Ostatnio zmieniony przez TysonX Nie 15 Sty, 2012 10:00, w całości zmieniany 1 raz
Skąd Wy to bierzecie? Niby co drugi fobik, bez znajomych, a dostęp ma...
Ja nigdy nie jarałam. Nie dlatego, że nie chce. Nie mam skąd. Chciałoby się spróbować. Nie rozumiem ludzi, którzy palą fajki, już chyba bardziej jestem w ciemno za legalizacją.
dooobre hreh naprawde - 5g na 2-3 osoby żeby mieć banie
tym bardziej że jak powiedziałeś - rzadko palisz
pozwolę się tak zapytać - to co Ty właściwie jarasz?
a tak w ogóle to banie można nawet i bez jarania mieć
Skąd Wy to bierzecie? Niby co drugi fobik, bez znajomych, a dostęp ma...
Ja nigdy nie jarałam. Nie dlatego, że nie chce. Nie mam skąd. Chciałoby się spróbować. Nie rozumiem ludzi, którzy palą fajki, już chyba bardziej jestem w ciemno za legalizacją.
cześć
Teraz jest to coraz bardziej popularne i coraz łatwiej da sie załatwić Dla chcącego nic trudnego... Patrząc na twój nick "skejciara" myśle że bedzie Ci łatwiej załatwić dlatego że w środowisku "hip-hopowym" to najpopularniejsza sprawa też słucham rapu i wiem co mówie
p.s jeśli chodzi o papierosy to nie pale i nie mam zamiaru... ale "zieleń" lubie czasami zapalić i sie odstresować pozdro