Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Coca-cola
Autor Wiadomość
Faris 

Wysłany: Sro 19 Sty, 2011 23:06   

Bo myślisz, że Ty jeden...?
Gdyby ludzie choć trochę się przejęli i zbuntowali - i nie wspomagali takich firm, to by one upadły i nikt by nie torturował zwierząt.

Poza tym jestem zbyt wrażliwa, żeby wspomagać firmę, która robi coś takiego. Nie będę dokładać do tego własnych pieniędzy. Sumienie mi na to nie pozwala.

antyk
Moderator
666

Wysłany: Sro 19 Sty, 2011 23:38   

Nie pijam markowych coli, tylko tanie, polskie, w których siedzi nie wiadomo co i mam nadzieję, że tego nie testują na zwierzętach.

To nie temat o maltretowaniu zwierząt, więc proszę nie kontynuować tego wątku.
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

hiawatha 

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Pią 21 Sty, 2011 23:23   

W tanich colach pewnie siedzi aspartam. Jak ktoś nie chce raka to niech lepiej to unika. Zresztą i tak według mnie aspartam jest niedobry w smaku. :roll:

drevash 
kto to se jaja robi?

Wysłany: Sob 22 Sty, 2011 23:02   

Mi już brzydnie powoli cola/pepsi ... jeszcze niedawno chlałem tego ile wlezie. A teraz słabiutko :-P przechodzę na herbaty ziołowe (niestety, słodzę ile wlezie :-P )
You’re reaching out for another world
A place where dreams come true
A place to create, a mental atmosphere
[Cosmic Gate - Mental Atmosphere]

frog 
bagienna pływaczka

Wysłany: Sro 31 Sie, 2011 19:55   

chyba można się uzależnić od coli :D
jeśli po pewnym czasie znowu zacznę pić to potrafię wybudzić się nawet w srodku nocyy i lecieć walnąć jedną szklaneczkę w przewód pokarmowy :D hehehehe najgorzej jak znowu zaczyna brakować pepsi/coli wtedy w portfelu świeci pustką... a ja mam odwyk. i naprawdę czuje jak mnie mega suszy :D
"Najważniejsze jest, byś zapamiętał chwile
Te, w których było Ci dobrze, w których byłeś szczęśliwy"

outside 

Wysłany: Sro 31 Sie, 2011 20:12   

Ostatnio Colą odrdzewiałem części rowerowe: łańcuch, śruby i inne drobiazgi. Dwa dni kąpieli w pojemniczku wypełnionym tym cudownym napojem i wszamało rdzę razem ze smarem :mrgreen:
Odkąd się naocznie jakiś czas temu przekonałem o tym co to potrafi, trzymam się od picia z daleka :)

Urthon 
Pobody's nerfect

Wysłany: Sro 31 Sie, 2011 20:12   

W czasach podstawówki i gimnazjum piłem prawie codziennie. Ale nigdy nałogowo. Teraz nie mogę pić gazowanych napojów bo źle się po nich czuję więc piję tylko herbatę i zwykłe soki owocowe.
Przeleciałem temat i powiem tyle, że mitem jest używanie coli jako odrdzewiacza (nieskuteczne i nieprofesjonalne). A ten post o testach na zwierzętach to też bujda więc nie musicie mieć wyrzutów sumienia ;-) .

@Outside mówisz poważnie ?
Ostatnio zmieniony przez Urthon Sro 31 Sie, 2011 20:16, w całości zmieniany 1 raz  

outside 

Wysłany: Sro 31 Sie, 2011 20:30   

Jak najbardziej poważnie. Może i jest to sposób nieprofesjonalny ale na pewno nie jest nieskuteczny. Jedyna różnica taka że działa wolniej niż preparat do odrdzewiania przeznaczony. W końcu zarówno normalne odrdzewiacze jak i Cola zawierają kwas ortofosforowy, tylko w innym stężeniu.

Mosze 
Release the Kraken!

Wysłany: Czw 01 Wrz, 2011 09:21   

Inne zastosowania:
http://www.joemonster.org...wania_Coca_Coli

Ciężko powiedzieć, czy się sprawdzą, bo jeden popularny babol już wyłapałem (CC nie tyle była zielona w swych początkach, co jest zielona przed dodaniem barwiącego karmelu, nie była sprzedawana w tym kolorze).

Za młodu się piło (a za młodego młodu obalaliśmy szklaną butelkę na spółkę z rodzeństwem - prawie jak żule, hehe), z czasem moja miłość do tego trunku słabła. Wolę browca.

lazarescu 

Wysłany: Pią 13 Sty, 2012 21:56   

Cola jest ***.

mihh 

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Sob 14 Sty, 2012 00:27   

Nie pije bo nie lubię tego uczucia w ustach później. Zresztą to sam syf.

brunet 

Wysłany: Sob 14 Sty, 2012 08:20   

cola to super napój

Odpowiedz do tematu