Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Admin
Sob 10 Sty, 2009 16:23
Alkoholizm.
Autor Wiadomość
Endorfina 

Wysłany: Pon 01 Gru, 2008 20:10   Alkoholizm.

Nie jestem alkoholiczka,ale co sie wiaze z imprezami to alkohol...Przesadzam z imprezami,wiec przesadzam z alkoholem.......Jest zle.Nie chce przestac pic ,bo po co?Cale szczescie ,ze juz ziola nie pale............A jak u was jest z alkoholem?

HALLeluYahhh...Demoralizatorka, suczyna,cZaisz?

Undercia 

Wysłany: Wto 02 Gru, 2008 02:21   

;-)
Ostatnio zmieniony przez Undercia Czw 12 Mar, 2009 18:47, w całości zmieniany 1 raz  

Endorfina 

Wysłany: Wto 02 Gru, 2008 08:42   

a ja nie walcze,no moze troche,po prostu lubie sie bawic...no w koncu znalazla sie jakas kobieta o podobnym problemie do mnie,bo wydaje mi sie ,ze u kobiet to rzadkosc :mrgreen: jak czesto pijesz?

Jack_s 
AC/DC

Wysłany: Wto 02 Gru, 2008 10:17   

Ja nie mam z tym problemu. Nie przepadam za tym szczerze mówiąc, od czasu do czasu piwo oczywiście, ale wszystko jest pod kontrolą:)

manu 
Infinita Tristeza

Wysłany: Wto 02 Gru, 2008 12:03   

Spożywam nawet sporo alkoholu, ale tylko i wyłącznie w formie piwa, nie znoszę wódy. Nawet pomimo tej sporej ilości nie sądzę, żebym miał problem z alkoholem, inna sprawa, że dochodzą do tego inne używki.

antyk
Moderator
666

Wysłany: Wto 02 Gru, 2008 12:32   

Mnie alkoholizm nie dotyczy choć znam wielu alkoholików. Głównie meneli spod sklepu, le te i jeden koleś z mojej klasy pije :-| Nie powinienem się nad nim rozczulać, bo t ten sam frajer, co zrobił ze mnie dilera, ale jednak... trochę mi żal tego głupka, on staczał się już w gimnazjum... teraz z tego co wiem mieszka za granicą, nie wiem czy pije dalej czy nie :-/
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

Undercia 

Wysłany: Wto 02 Gru, 2008 13:24   

:mrgreen:
Ostatnio zmieniony przez Undercia Czw 12 Mar, 2009 18:45, w całości zmieniany 1 raz  

CiastkoCiasteczko 

Wysłany: Wto 02 Gru, 2008 13:57   

Hmm... Nie pijam często. Jeśli już, to na imprezach, spotkaniach ze znajomymi w knajpkach, pubach itd.
Obecnie nie jestem w stanie wlać w siebie tyle, ile kiedyś potrafiłam:D Tak, mamy tendencję spadkową.
Za to, dużo paliłam zioła. Musiałam z tym skończyć, zanim mnie nie wykończyło.
Przyznaję się bez bicia, że lubię alkohol (piwo, wino, gin). Uważam, że nie mam z tym żadnych problemów:D
-Niezłe... ale jaka konkurencja...

nika811

Wysłany: Wto 02 Gru, 2008 22:14   

A dla mnie, niestety problem alkoholizmu jest bardzo bliski :-( . Nie dotyczy on coprawda ani mnie, ani rodziców, ani rodzeństwa ale wujka. Wujek był alkoholikiem. Zaczął pić dziesięć lat temu - jak stracił pracę. W tym roku jego alkoholizm sięgnął granic maksymalnych. Pod koniec września wysiadły mu nerki, wątroba, trzustka... Pod koniec października zmarł. Miał 40 lat. Najgorsze było to, że nikt nie mógł mu pomóc, bo on każdą pomoc odrzucał :cry: . Można powiedzieć, że zapił się na śmierć.
Smutne ale prawdziwe - alkohol zabija - niestety :-( .

Ender 
Last Gunfighter

Wysłany: Wto 02 Gru, 2008 23:30   

Pewne doświadczenia życiowe skłaniają mnie do przekonania, że z alkoholem trzeba ostrożnie, bo problem może dotyczyć nie tylko pijącego, ale też tych z którymi ma on styczność. Co prawda nie jestem wojującym abstynentem, zdarza mi się wypić kieliszek wina, czy tez piwo..ale generalnie nie mam takiej potrzeby, nawet nigdy pijany nie byłem..więc nie wiem jak to jest. Ale zalezy mi na umiejętności panowania nad własną świadomością..a po alkoholu różnie z tym może być... fajnie a może nie..
Ale nie przeszkadza mi jesli w mojej obecności kumple piją czy coś.. jest ok ;)

Endorfina 

Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 09:27   

no tak,wiekszosc sie wypowiedziala i wynika z tego,ze tylko ja z undercia jestesmy jak to okreslil antyk"zulami" heh :-/ :?: :roll: dobra nikt mnie nie rozumie to ide po butelke-joke :mrgreen: :-D :-D :-D

CiastkoCiasteczko 

Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 11:11   

Cytat:
dobra nikt mnie nie rozumie

To o co chodzi?
-Niezłe... ale jaka konkurencja...

Endorfina 

Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 12:01   

napisalam"dobra nikt mnie rozumie-ide po butelke-joke"

ja tylko zartowalam :cry: :cry: :cry: :roll:

:-D

ale i tak mnie nikt nie rozumie :!: :roll: :-D

eks88 

Wysłany: Nie 07 Gru, 2008 19:47   

Alkoholizm mnie chyba jeszcze ne dotyczy, chociaż pije codzinnie przynajmniej 2 piwa. Jak już się zdarzy jakaś impreza to moge pic tylko czystą, bo od drinków, wina itp. zaraz mi niedobrze :-/

Endorfina 

Wysłany: Pon 08 Gru, 2008 19:41   

eks ja nie pije codziennie,ale... :-/ :-) ;-)

Odpowiedz do tematu