Ja wolałabym popełnić samobójstwo zadając sobie ból np.pociąć się wbijając sobie owo narzędzie głęboko w skóre a potem podciąć sobie żyły.Ale tak sobie myślę, że najpewniejsza śmierć następuje przez powieszenie się.Chociaż gdyby inne próby się nie powiodły to wtedy gdyby była taka tabletka to bym ją zażyła.
_________________ "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą." Św. Augustyn.
Nie. Jeśli już miał bym się zabijać to wolał bym najpierw zaszaleć, wydać całą kasę, zagadać do obcej dziewczyny, a jak bym już nic nie miał to wtedy się ubić
Nie. Jeśli już miał bym się zabijać to wolał bym najpierw zaszaleć, wydać całą kasę, zagadać do obcej dziewczyny, a jak bym już nic nie miał to wtedy się ubić
Dokładnie, popieram A i co to za śmierć, że sobie łyknę tabletkę? Skoro miałem nudne życie, to przynajmniej moje samobójstwo powinno być efektowne
Z 1-2 lata temu odpowiedziałbym, że na 100%, teraz mam wątpliwości.
Nadal mam ataki depresji związane z samobójstwem mojego brata (właśnie jakieś 2,5 roku temu) który zabił się na moich oczach i zdarzają mi się związane z tym koszmary. Z 2 razy byłem już zdecydowany, ale zawsze w ostatniej chwili przypominałem sobie moją reakcję na samobójstwo brata i uznałem że nie mógłbym tego zrobić mojej matce, w sumie jedynej osoby która nadal żyje z mojej najbliższej rodziny ;/
W każdym razie, w tym momencie skrzętnie bym ją sobie schował na później, jak matka umrze i tak już nic mnie nie nie będzie tu trzymać
Taka, że będzie show Hmm proponuję siedzieć i pierdzieć w stołek, bo przecież (w tym momencie odkrywam Amerykę! ) wszyscy i tak umrzemy! Tak więc czy cokolwiek co robimy ma jakiś sens? Na koniec i tak zjedzą nas robaki