Wysłany: Czw 19 Sty, 2012 21:10 RECEPTA WYJŚCIE Z DEPRESJI
wiem ze może to zabrzmi jakoś tak zbyt infantylnie ale w książce pod tytułem - "Optymizmu można się nauczyć" Seligmana, autor - światowej sławy psycholog znalazł sposób na wyjście z problemu DEPRESJI (opracował tą metodę z wieloma innymi specjalistami z tej dziedziny- krok po kroku przedstawia jak do tego doszedł, opisuje doświadczenia, po różne testy - nawet występowanie depresji - aż do kompletnych rad na wyjście z problemu.
Osobiście stwierdzam ze wciągająca - gdyż napisana takim zrozumiałym ludzkim językiem.
Może mi ktoś powiedzieć, gdzie w internecie mogę przeczytać tę książkę lub pobrać? Bo nigdzie nie mogę znaleźć. Znalazłem tylko jedną stronę gdzie nie wiem jakim cudem jest ta książka przedstawiona online tak nieudolnie, że brak słów.
Wiek: 24 Dołączył: 30 Maj 2010 Posty: 118 Skąd: Podkarpackie
Wysłany: Sro 14 Mar, 2012 19:55
Noface napisał/a:
Może mi ktoś powiedzieć, gdzie w internecie mogę przeczytać tę książkę lub pobrać? Bo nigdzie nie mogę znaleźć. Znalazłem tylko jedną stronę gdzie nie wiem jakim cudem jest ta książka przedstawiona online tak nieudolnie, że brak słów.
Coś słabo szukasz Nie chcę tu propagować piractwa, więc powiem tylko że jest w necie takie sympatyczne zwierzątko z rodziny Cricetidae które za SMSa da Ci pdf
_________________ Optymista myśli, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista wie, co to za otwór.
Niestety nie stać mnie na takowego sms'a, ale dzięki za próbę ;P
To jakże miłe zwierzątko jak i sam wujek google nie pozwalają mi się dokopać do tego cholernego PDF'a >.<"
Dobra już znalazłem, po tylu godzinach tułaczki po necie. ;O