Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Data śmierci
Autor Wiadomość
lunatic 

Wysłany: Wto 10 Lut, 2009 23:21   Data śmierci

Czy pamiętacie datę swojej niedoszłej śmierci? Ma dla was jakieś szczególne znaczenie? Ja pamiętam te daty , których ostatecznie nawet nie próbowałam realizować. Nie pamiętam dnia swojej próby i wydaje mi się , że tak jest lepiej. Może to dziwne , ale mam pewien sentyment do tych szczególnych dat. Kiedy o nich myślę , słyszę jak jakiś głoś mówi do mnie z sarkazmem "Mogłaś być już dawno martwa , gdybyś tylko wytrzymała." Większość niedoszłych samobójców żałuje swoich planów , ja nie. Jak to jest z wami?

manu 
Infinita Tristeza

Wysłany: Sro 11 Lut, 2009 10:33   

Pamiętam tylko ten moment, ale byłem w tak ciężkim stanie psychicznym, że nie pamiętam nawet ile to lat temu było, zresztą nie chcę pamiętać, bo po co?

Keisu 
Moderator
Adwokat diabła

Wysłany: Sro 11 Lut, 2009 11:33   

Ostatnio przypomniałam sobie jedną z dat...Ale to tylko dlatego ,że prowadziłam dziennik :-/
3.03.2008
Czy żałuje...Nie , nie żałuje . Mowię otwarcie, często myśle i często planuje jak by tu wreszcie sie wykończyc .
Właściwie , trudno mi cokolwiek o tym mówic ...Jedyne co powiem to to że od 2006 roku myslę o śmierci :-?

antyk
Moderator
666

Wysłany: Sro 11 Lut, 2009 18:28   

Koniec kwietnia zeszłego roku, pierwszy raz. Drugi raz na początku lipca. Niczego nie żałuję, tylko się zastanawiam, czemu ostatecznie nic mi się nie stało? No, poza bliznami na łapach prawie nic :lol: :roll:
Już pół miasta na nią czeka

Statystyki Naszego Forum

Undercia 

Wysłany: Sro 11 Lut, 2009 18:48   

:evil:
Ostatnio zmieniony przez Undercia Czw 12 Mar, 2009 18:14, w całości zmieniany 1 raz  

Keisu 
Moderator
Adwokat diabła

Wysłany: Sro 11 Lut, 2009 19:59   

Antyk , ja mam całą lewą rękę w bliznach :P
Underciu , co to były za "prezenty"?

obcy 

Wysłany: Sro 11 Lut, 2009 21:58   Re: Data śmierci

lunatic napisał/a:
Czy pamiętacie datę swojej niedoszłej śmierci? Ma dla was jakieś szczególne znaczenie? Ja pamiętam te daty , których ostatecznie nawet nie próbowałam realizować. Nie pamiętam dnia swojej próby i wydaje mi się , że tak jest lepiej. Może to dziwne , ale mam pewien sentyment do tych szczególnych dat. Kiedy o nich myślę , słyszę jak jakiś głoś mówi do mnie z sarkazmem "Mogłaś być już dawno martwa , gdybyś tylko wytrzymała." Większość niedoszłych samobójców żałuje swoich planów , ja nie. Jak to jest z wami?

Ja nie pamiętam dat swoich prób ale pamiętam całą otoczkę, emocje, myśli itp.
Mimo tych prób wciąż żyję i czasami myślę że nawet to spartoliłem.
Że nawet nie potrafię się zabić.
Ale czasu nie można cofnąć. Jedyną zaletą tych spartolonych prób jest to że teraz nawet gdy mam myśli samobójcze to nie wprowadzam ich w czyn bo poco znowu mi się nie uda.

Undercia 

Wysłany: Czw 12 Lut, 2009 10:47   

:evil:
Ostatnio zmieniony przez Undercia Czw 12 Mar, 2009 18:13, w całości zmieniany 1 raz  

lunatic 

Wysłany: Pon 16 Lut, 2009 22:00   

Undercia żadnego następnego razu! ;-) Ja już nawet nie pamiętam od kiedy myśle o śmierci , ale najważniejsze daty to ; 23.06.08 , 20.12.08 i... aktualna. obcy bardzo często mam takie myśli :-? Nie umiem żyć i nie umiem się nawet zabić... Ehh często wtedy wydaje mi się , że jestem bliska obłędu :shock:

atest 

Wysłany: Wto 17 Lut, 2009 00:26   

Ja nie pamiętam daty ale pamietam ten dzień jakby to było wczoraj. Zjadłem trzy młode kapelusze muchomora czerwonego (mlode maja najwięcej trucizny) i skończyło się tylko gorączką 38* następnego dnia :-)

obcy 

Wysłany: Wto 17 Lut, 2009 12:05   

atest napisał/a:
Ja nie pamiętam daty ale pamietam ten dzień jakby to było wczoraj. Zjadłem trzy młode kapelusze muchomora czerwonego (mlode maja najwięcej trucizny) i skończyło się tylko gorączką 38* następnego dnia :-)

Ja wziąłem koło 100 tabletek pyralginy i to mnie nie wykończyło do rana.
Gdyby chęć życia była w Nas taka jak chęć śmierci to byłoby chyba dobrze :-)

antyk
Moderator
666

Wysłany: Wto 17 Lut, 2009 12:21   

obcy napisał/a:
atest napisał/a:

Ja wziąłem koło 100 tabletek pyralginy i to mnie nie wykończyło do rana.

A ja kilkadziesiąt opakowań trzech różnych psychotropów i też żyję :-? Dziwne, zawsze gdy ktoś czegoś chce, to mu nie wychodzi, a gdy niczego się nie spodziewa, to... kaput :-| :roll:

Statystyki Naszego Forum

Keisu 
Moderator
Adwokat diabła

Wysłany: Wto 17 Lut, 2009 14:42   

Ja wypiłam ileś tam buteleczek jakiś kropli co to niby po przedawkowaniu ich serce staje (zawał i takie tam ) ale nawet rzyganiem się nie skończyło ...
Pamiętam też , że żeby nie pójść do szkoły to następnego dnia po łyknięciu tych kropli nałykałam sie jakiś tabletek po których niby miałam wymiotować...Skończyło się tylko bólem brzucha :-|

lunatic 

Wysłany: Wto 17 Lut, 2009 22:55   

Admin mnie również przeraża ta wizja. Najbardziej boję się , że coś się nie uda , że ktoś mnie uratuje i będę jeszcze większym wrakiem :-? Chyba nie zniosłabym tego , że bliscy musieliby się mną opiekować do końca życia.

antyk
Moderator
666

Wysłany: Sro 18 Lut, 2009 11:04   

Gdyby jeszcze eutanazja była legalna, to w razie zrobienia z siebie sparaliżowanego warzywa ktoś inny odwaliłby za nas brudną robotę. Ale nie, nawiedzeni sadyści każą ludziom cierpieć wbrew ich woli. W imię "miłości" oczywiście :-| :-?

Statystyki Naszego Forum

Odpowiedz do tematu