Fobia spoleczna, socjofobia, chorobliwa niesmialosc, zaburzenia lękowe, fobie, lek towarzyski, fobia socjalna, lek spoleczny, nerwica spoleczna, depresja, samotnosc, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowosc unikajaca, zaburzenia osobowosci, fobia forum, forum dyskusyjne Fobia społeczna
Fobia społeczna, socjofobia, chorobliwa nieśmiałość, zaburzenia lękowe, fobie, lęk towarzyski, fobia socjalna, lęk społeczny, nerwica społeczna, depresja, samotność, strach, wyobcowanie, kompleksy, osobowość unikająca, zaburzenia osobowości, fobia forum, forum fobia, fobia społeczna forum dyskusyjne

DownloadDownload SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy  Chat
 blogBlog   Mapa GoogleMapa Google FAQ FAQ RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Data śmierci
Autor Wiadomość
husky 
astro traveler

Wysłany: Sob 21 Maj, 2011 21:57   

Kolejny poważny kryzys - wakacje 2007, nałykałam się jakiegoś świństwa, dwa dni prawie non stop spałam. Nawet żołądka mi nie płukali

Żałosna śmierć jest gorsza od żałosnego życia.
- Gregory House, MD

nobunaga 

Wysłany: Sob 04 Cze, 2011 05:07   

:-> Dobrze że lewatywy nie zrobili :mrgreen: :-P
Zrobilem tak samo.
"Proszę odpoczywać i ,pić duzo płynów".
Ostatnio zmieniony przez nobunaga Sob 04 Cze, 2011 05:10, w całości zmieniany 1 raz  

pain

Wysłany: Pon 20 Cze, 2011 16:59   

5 klasa SP próba dźgnięcia się nożem
wojsko 23ta warta myśli o strzale z kałacha
plany rzutu pod pociąg 2 lata temu miałem dodatkowo kilkaset tabletek, i trochę wódki

a najlepsze jest to że jak wypadłem niegdyś z autobusu (wypadek) uratował mnie praktycznie cud. Jak znalazłem się na jezdni, nastepny samochód przyjechał za jakieś kilkanaście sekund. Zdążyłem się ewakuować.

Obecnie nie planuję. Tzn. planuję w razie jakiejś strasznej choroby. Mną się niestety nikt nie zapokiuje, moja śmierć będzie zresztą wybawieniem dla "rodziny" i budżetu ZUS.

smugler 
mnie już nie ma...

Ostrzeżeń:
 1/3/4
Wysłany: Pon 20 Cze, 2011 18:27   

pain napisał/a:
wojsko 23ta warta myśli o strzale z kałacha

Zazdroszcze ci tej szansy... ja bym jej niezmarnował :cry:

Co do mojej daty śmierci to już pisałem ja z kilka postów wyżej więc się niebęde powtarzać ale chciałbym dodać gdybym miał inne narzędzie do popelnienia... naprzykład takie jak kolega nademną to pewno mnie by niebyło...
Ostatnio zmieniony przez smugler Pon 20 Cze, 2011 18:28, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu