Nitka, jeżeli nie pamiętasz snów, to polecam robić ćwiczenia aby uzyskać LD (przyp. świadomy sen). Nawet jeżeli nie uda Ci się uzyskać świadomego snu, co swoją drogą jest bardzo przyjemne, to będziesz pamiętać około 3-5 snów z jednej nocy a nawet i więcej
Mój dzisiejszy sen był o opętaniach. Ale jakoś tak w komiczny sposób przedstawiony Mimo iż temat jest smutny/zły to przedstawienie go w moim śnie, rano mnie rozśmieszyło ;P
Dzisiaj śniło mi się,że jechałam samochodem.Nagle zobaczyłam mężczyznę.Prawie go nie przejechałam.Wyskoczyłam z łóżka i przepraszałam go.Oczywiście nie spałam.W sumie nie wiem jak to możliwe .Siostra zapytała co mi się stało,na co ja odpowiedziałam:"nic,nic" i wróciłam do łóżka
Ja ostatnio pamiętam swoje sny i to po kilka z jednej nocy... dzisiaj zauważyłam że moja chęć posiadania kogoś bliskiego wreszcie się zrealizowała, niestety właśnie podczas snu;( otóż śnił mi się partner, nie pamiętam jak wyglądał ale pamiętam że czułam się przy nim bardzo bezpiecznie... szkoda że się obudziłam tak wcześnie Kiedy ten sen się zrealizuje?:-(
_________________ Wszystko jest trudne zanim stanie się łatwe...
W pamięci utkwiły mi te o „końcu świata” (bądź nazwijmy to literacko „małą apokalipsą”). Dwie noce z rzędu, ten sam, w ogniu. Kolejny, mój dom stał nad urwiskiem, miał zsunąć się do wody. Ostatnio, miała przyjść plaga głodu na świecie i były jakieś "istoty", których się bałam. Nadchodziły wraz ze zmierzchem.
Ogólnie, po czasie zapominam, ale te… Nie chcą opuścić mej głowy.
_________________ Co robisz?
-Nic.
–Niezłe zajęcie.
-Niezłe... ale jaka konkurencja...
Mi z kolei śniły się same Kobiety przez całą noc.... jedna nieznajoma, pozostałe znam, znałem lub nie chce już znać. Tak poza tym rzadko cokolwiek pamiętam.