Ja mam jedno największe marzenie.
Chciałbym z grupką przyjaciół, w vanie(ew czymś większym) objechać wzdłuż i wszerz całą Amerykę Północną. Planuje aby taka "wycieczka" trwała z 2-3 miesiące. Taka przygoda, strasznie mi się marzy...
Mnie marzy się wydanie książki , wakacje w Japonii , schudnięcie(hihi) , marzy mi się również paczka przyjaciół (w realu ) .
Chciałabym również żeby ktoś , kiedyś zabrał mnie na wielkie stepy albo łąki gdzie pasłyby się zwierzęta , kwitły kwiaty a słońce delikatnie by przygrzewało .
Keisu, niedaleko mojej działki jest właśnie taka łąka
Mi też się marzyła paczka przyjaciół i się spełniło
Mi się marzy(może raczej nie marzy) przytycie Bo jestem troszkę za chudy, a może to tylko moje odczucie, niem wiem
A do wydania książki jesteś na najlepszej drodze! Tylko pisz dalej te opowiadania
Mi się marzy zarabianie dużo kasy! Chciłabym skończyć studia z jak najlepszym wynikiem...hmmm chciałabym mieszkać w Sztokholmie, a zwiedzić Moskwę, Nowy York.
Ja też bym chciał mieć dużo kasy Ale też żeby mieć jakąś wiedzę Marzy mi się też poznać wszystkie sekrety tego świata!
NY też chciałbym zwiedzić ale to się łączy z poprzednim marzeniem
Fajnie tam musisz mieć w takim razie Colis
Od opowiadania do książki trochę daleko ...Ale mam dużo czasu przed sobą(do setki jeszcze baaaaaaaaaaaardzo daleko ).
Chciałabym też skończyć studia medyczne albo może farmację .
Dorobić się dużego majątku i opowiadać później dzieciom/wnukom jak przeżyłam przygodę zwaną życiem .
A no właśnie , o czym jest to opowiadanie ...Echh aż wstyd mówić !
Powiem tak , jest ono oparte na twórczości twórcy pewnej mangi w której zakochałam się rok temu .
Akcja odgrywa się w świecie wymyślonym przez niego a postacie i wszelkie wydarzenia są moim pomysłem ( oprócz postaci rdzennych , wymyślonych przez autora tej mangi) .
A jak ktoś dokładniej chce wiedzieć to pisać na PW
- Chciałbym aby życie mi się jakoś ułożyło i żebym nie wstydził się kiedyś patrząc w lustro mówiąc, jack wszystko ***;/
- Chciałbym się pozbyć fobii, to chyba największe marzenie...
- Chciałbym kupić sobie kiedyś fajny motorek;)
- Chciałbym aby ludzie na tym forum zawsze byli tacy fajni jak teraz:) Za co wam dziękuję:)
_________________ "Żyjesz więcej w ciągu pięciu minut przy całkowicie otwartej przepustnicy niż niektórzy w ciągu całego życia"